Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Vákuummatrac variációk

Csak egy kis pihenés kell neki, máris a mi pihenésünket szolgálja – de még hogy! Mit érdemes tudnunk a vákuummatracokról?

Ha az ágyunk már megvan, de matracot nem kaptunk hozzá, netán ráférne ágybetétünkre az újítás – válasszunk egy kiváló darabot, amely igazán zavartalanná teszi pihenésünket!

Olyan ágybetétet keresünk, amely rugalmas rétegeivel kiválóan igazodik testünkhöz, és egészséges, megfelelő alátámasztást biztosít?

A vákuummatracok magrésze éppenséggel nagy rugalmasságú Eliocell – ezért nemcsak jó alátámasztást garantál a lehető legtöbb alvási pozícióban, hanem a tökéletes igazodás mellett kiváló átszellőzést is.

A kemény vákuummatracok háton, hason és félhason alvók számára biztosítják a legkiválóbb kényelmet – többféle vastagságban a miénk lehetnek.

A matrac szövete is remekül szolgál bennünket: ha melegedni szeretnénk, a téli oldalt választhatjuk gyapjú réteggel, ha pedig hűvösre vágyunk, a nyári oldalra fekhetünk.

Félkemény és lágy változatban a vákuummatracok a mindenhogyan alvók számára biztosítanak ideális pihenést. Memória réteggel, illetve aromakapszulával egészülnek ki – még az éjszakai forgolódás esélye is kisebb lesz használatukkal.

A klímaszálas huzattal ellátott matracok a test hőjét remekül őrzik, még zavartalanabb alvást biztosítva. Akár ún. multizónás vákkuummatracot is választhatunk – kielégít minden ortopédiai igényt, antibakteriális huzata pedig levehető és kimosható.

A vákuumcsomagolás feltekert állapottal jár, ezért megérkezése után a matracot egy napig kiterítve kell hagyni, és csak ezután lehet elfoglalni, mert eredeti alakját így képes felvenni. Lehet, hogy nehéz lesz azt a kényelmet kivárni – de megéri!Kapcsolódó cikkek

Fényt ide! Asztali lámpák

Fényt ide! Asztali lámpák

Ha a központi fény nem elég...
Franciaágyak klasszikus külsővel

Franciaágyak klasszikus külsővel

Nosztalgikus hangulatban az ágyban
Franciaágyak modern külsővel

Franciaágyak modern külsővel

Modern otthonba csak ilyet választhatunk...
Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Melyik legyen?
Gyerekszoba

Gyerekszoba

Hogyan is rendezzük be ideálisan?