Fejléc scriptblokk

Vákuummatrac variációk

Csak egy kis pihenés kell neki, máris a mi pihenésünket szolgálja – de még hogy! Mit érdemes tudnunk a vákuummatracokról?

Ha az ágyunk már megvan, de matracot nem kaptunk hozzá, netán ráférne ágybetétünkre az újítás – válasszunk egy kiváló darabot, amely igazán zavartalanná teszi pihenésünket!

Olyan ágybetétet keresünk, amely rugalmas rétegeivel kiválóan igazodik testünkhöz, és egészséges, megfelelő alátámasztást biztosít?

A vákkuummatracok magrésze éppenséggel nagy rugalmasságú Eliocell – ezért nemcsak jó alátámasztást garantál a lehető legtöbb alvási pozícióban, hanem a tökéletes igazodás mellett kiváló átszellőzést is.

A kemény vákuummatracok háton, hason és félhason alvók számára biztosítják a legkiválóbb kényelmet – többféle vastagságban a miénk lehetnek.

A matrac szövete is remekül szolgál bennünket: ha melegedni szeretnénk, a téli oldalt választhatjuk gyapjú réteggel, ha pedig hűvösre vágyunk, a nyári oldalra fekhetünk.

Félkemény és lágy változatban a vákuummatracok a mindenhogyan alvók számára biztosítanak ideális pihenést. Memória réteggel, illetve aromakapszulával egészülnek ki – még az éjszakai forgolódás esélye is kisebb lesz használatukkal.

A klímaszálas huzattal ellátott matracok a test hőjét remekül őrzik, még zavartalanabb alvást biztosítva. Akár ún. multizónás vákkuummatracot is választhatunk – kielégít minden ortopédiai igényt, antibakteriális huzata pedig levehető és kimosható.

A vákuumcsomagolás feltekert állapottal jár, ezért megérkezése után a matracot egy napig kiterítve kell hagyni, és csak ezután lehet elfoglalni, mert eredeti alakját így képes felvenni. Lehet, hogy nehéz lesz azt a kényelmet kivárni – de megéri!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Komód- és kisszekrény választék

Komód- és kisszekrény választék

Vigyük akár kettesével!
Kanapét dizájnosan!

Kanapét dizájnosan!

Trendi, modern, és cseppet sem kényelmetlen!
Milyen étkezőszékünk legyen?

Milyen étkezőszékünk legyen?

Kényelemben az étkezőasztalnál
Kókusz-latex matrac kínálat

Kókusz-latex matrac kínálat

Ha azt a plusz még fokoznánk is…
Nappali

Nappali

Az élet-tere: a nappali