Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Fenyő komód változatok

Fenyőben gondolkodunk? Nincsenek még meg a megfelelő komódok otthonunkba, vagy csak egy-két kiegészítő pakolóra van szükségünk? A fenyő komódokban nem csalódhatunk.

A komód és a kisszekrény valamennyi otthon terében rendet teremt – olyan kisbútorok ezek, amelyek könnyen elhelyezhetők, egy-egy új darab utólag is elférhet, és mindig hasznos tárolóhelyekkel látnak el bennünket!

Számos kialakításban kaphatók, választhatunk alacsonyat, magasat, keskenyet vagy széleset – nem véletlenül férnek el bárhol -, csak fiókosat és fiókokkal, ajtókkal felszereltet is.

A legcélszerűbbek és legjobban kihasználhatóak általában azok a modellek, melyek fiókokat és ajtós tárolóhelyeket is tartalmaznak, így a nagyobb dolgoknak és az apróságoknak is megvan az ideális helye.

Ám egy keskeny fiókos pakoló jóval könnyebben elhelyezhető, akár egy kihasználatlan sarokban vagy az előszoba üresen álló falán is.

A tömör fenyő komódok egyszerű megjelenésű, olajozottan vagy natúr, lakkozott változatban kapható, praktikus kisszekrények. Nemcsak belső részük, tetejük is jól pakolható, dekorációnak is alkalmas.

Szintén bájos, természetes külsejű, de gömb formájú lábaival elegánsabb megjelenésű olajozott tömör fenyő komódot is választhatunk, amely azonban csak egyféle kialakításban lehet a miénk.

A komódok kiválóan illenek bármelyik helyiségbe, az előszoba, a nappali, a hálószoba, a gyerekszoba és a vendégszoba egyformán jól berendezhető velük – de a dolgozószoba és az iroda sem nélkülözheti őket! Vigyünk természetességet otthonunkba!Kapcsolódó cikkek

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Emeletes és galériaágy: fekhely, kuckó, játéktér!
Fából, bútorlapból készült dohányzóasztalok

Fából, bútorlapból készült dohányzóasztalok

Praktikus és szép: felszolgáló a nappaliban
Hab matrac variációk

Hab matrac variációk

Habosat az ágykeretbe!