Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Álló lámpa változatok

Nem kedveljük a szobában a túlságosan erős fényt? Olyan lámpát szeretnénk, ami gondoskodik a hangulatvilágításról, de egyben szép dekoráció is? Jó helyen keresgélünk.

A csillárok fénye fontos, hiszen valamivel be kell világítani a teljes helyiséget – ám kétségtelenül vannak helyzetek, események, amikor egy kisebb lámpára és csupán hangulatfényre van szükségünk.

Egy kellemes esti beszélgetéshez, romantikus borozgatáshoz vagy vacsorához egy álló lámpa ideális megoldás, mely előidézi a mutatós, hangulatos derengést.

No, de milyen álló lámpa legyen ez? A keleties hangulat kedvelőinek, de mindenki másnak is jó szívvel ajánlhatók a meghitt, meleg sárga árnyalatokban és zöldben is kapható rizslámpák.

Karcsú, könnyed, egyszerű külsejük mellett azonnal kellemes hangulatba kerülünk: válasszuk a bútorainkhoz, textíliáinkhoz leginkább illő színt!

Modern otthonok vagy a gyerekszoba mutatós dísze lehet az álló lávalámpa – egyedi fényforrás, melynek megjelenését a benne le-fel vándorló, olvadt viaszbuborékok teszik igazán érdekessé.

Többféle forma és szín áll rendelkezésünkre ezekből a lakberendezési kiegészítőkből, hogy az álló lámpa a berendezés tökéletes része legyen.

Tetszik a párásító lámpa? Amellett, hogy szép és különleges optikai illúziót kelt, a víz lassú párologtatásával elérjük, hogy ne legyen száraz a lakás levegője. Elegáns, klasszikus bútorok mellett is jól mutat csavart fém lábaival és mutatós üveg búrájával – akár fehérben, akár narancsban választjuk. Kerüljünk hangulatba egy dekorációnak sem utolsó álló lámpával!Kapcsolódó cikkek

Fenyő komód változatok

Fenyő komód változatok

A komód se maradhat ki
Franciaágyak ágytakarósan

Franciaágyak ágytakarósan

Nem kell sokat bíbelődni vele…
Összhang fenyő előszobabútorokkal

Összhang fenyő előszobabútorokkal

Hogy a fenyőt az előszobából se hiányoljuk…
Könyvespolcból sosem elég!

Könyvespolcból sosem elég!

Ami a lakásból nem hiányozhat!