Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Álló lámpa változatok

Nem kedveljük a szobában a túlságosan erős fényt? Olyan lámpát szeretnénk, ami gondoskodik a hangulatvilágításról, de egyben szép dekoráció is? Jó helyen keresgélünk.

A csillárok fénye fontos, hiszen valamivel be kell világítani a teljes helyiséget – ám kétségtelenül vannak helyzetek, események, amikor egy kisebb lámpára és csupán hangulatfényre van szükségünk.

Egy kellemes esti beszélgetéshez, romantikus borozgatáshoz vagy vacsorához egy álló lámpa ideális megoldás, mely előidézi a mutatós, hangulatos derengést.

No, de milyen álló lámpa legyen ez? A keleties hangulat kedvelőinek, de mindenki másnak is jó szívvel ajánlhatók a meghitt, meleg sárga árnyalatokban és zöldben is kapható rizslámpák.

Karcsú, könnyed, egyszerű külsejük mellett azonnal kellemes hangulatba kerülünk: válasszuk a bútorainkhoz, textíliáinkhoz leginkább illő színt!

Modern otthonok vagy a gyerekszoba mutatós dísze lehet az álló lávalámpa – egyedi fényforrás, melynek megjelenését a benne le-fel vándorló, olvadt viaszbuborékok teszik igazán érdekessé.

Többféle forma és szín áll rendelkezésünkre ezekből a lakberendezési kiegészítőkből, hogy az álló lámpa a berendezés tökéletes része legyen.

Tetszik a párásító lámpa? Amellett, hogy szép és különleges optikai illúziót kelt, a víz lassú párologtatásával elérjük, hogy ne legyen száraz a lakás levegője. Elegáns, klasszikus bútorok mellett is jól mutat csavart fém lábaival és mutatós üveg búrájával – akár fehérben, akár narancsban választjuk. Kerüljünk hangulatba egy dekorációnak sem utolsó álló lámpával!Kapcsolódó cikkek

Nincs többé folt?

Nincs többé folt?

Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?
Fali lámpa variációk

Fali lámpa variációk

Gyerekálmok őrzői: mesehősös fali lámpák
Franciaágyak modern külsővel

Franciaágyak modern külsővel

Modern otthonba csak ilyet választhatunk...
Fali képpel hangulatot!

Fali képpel hangulatot!

Mert hangulat mindenhova kell!
Gardróbszekrény: a tárolás királya

Gardróbszekrény: a tárolás királya

A ruhanemű mutatós elrejtője