Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Fenyő gardróbszekrény variációk

Egy természetközeli környezetben valóságos élmény élni! Vegyük körül magunkat fenyő bútorokkal, és persze ne hagyjuk ki a gardróbszekrényt sem…

Egy jól kialakított otthonból nemcsak a szekrények nem hiányozhatnak – a gardróbszekrények sem. A ruhák, fehérneműk tárolásának ideális eszköze a hálóban vagy a nappaliban helyet foglaló gardrób, melyet egy fenyő bútorokkal berendezett lakásba egyértelműen fenyőből célszerű beszerezni!

Fenyő ágy mellett fenyő komódok és szekrények – valóságos természetközeli élmény! No és kit ne töltene el jó érzéssel beszippantani a gardróbból kiáramló fenyő illatot?

A meghitt és barátságos hangulatot csak fokozzák a fenyő gardróbszekrények. Egyszerű megjelenésű, praktikus, természetes és otthonos – választhatjuk klasszikusabb és szögletesebb formában is.

Az elegáns, masszív fenyő gardróbokat egy és két személy is használhatja: a kisebb változatban két ajtót, egy tükröt és két fiókot találunk, míg a méretesebben kétoldalt foglalnak helyet az ajtók, középen két tükrös ajtó nyílik, alattuk négy fiókkal. Mindenkinek megvan a maga térfele!

A gömb lábakon álló vagy enyhén döntött vonalú, szögletesebb megjelenésű gardrób szintén kapható egy- és kétszemélyes kialakításban. Külsejük igen változatos – ha úgy tetszik, kérhetjük kétoldalt elhelyezkedő fiókokkal, tükör nélkül vagy tükörrel, kisebb vagy nagyobb akasztós résszel, vagy a két ajtó által középen elegánsan közrefogott fiókokkal. Arra is van lehetőség, hogy felső szekrények bővítsék a gardrób pakolhatóságát.

A hálószoba és a nappali tökéletes szekrénye, de a fenyő bútorokkal berendezett gyerekszoba sem nélkülözheti! Tessék válogatni!Kapcsolódó cikkek

Könyvespolcból sosem elég!

Könyvespolcból sosem elég!

Ami a lakásból nem hiányozhat!
Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Emeletes és galériaágy: fekhely, kuckó, játéktér!
Elemes gyerekszoba bútor választék

Elemes gyerekszoba bútor választék

Egyből kész a gyerekszoba!
Milyen étkezőszékünk legyen?

Milyen étkezőszékünk legyen?

Kényelemben az étkezőasztalnál
Fotellel nyugalomba!

Fotellel nyugalomba!

Egy kis relaxálás a sarokban