Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Fenyő gardróbszekrény variációk

Egy természetközeli környezetben valóságos élmény élni! Vegyük körül magunkat fenyő bútorokkal, és persze ne hagyjuk ki a gardróbszekrényt sem…

Egy jól kialakított otthonból nemcsak a szekrények nem hiányozhatnak – a gardróbszekrények sem. A ruhák, fehérneműk tárolásának ideális eszköze a hálóban vagy a nappaliban helyet foglaló gardrób, melyet egy fenyő bútorokkal berendezett lakásba egyértelműen fenyőből célszerű beszerezni!

Fenyő ágy mellett fenyő komódok és szekrények – valóságos természetközeli élmény! No és kit ne töltene el jó érzéssel beszippantani a gardróbból kiáramló fenyő illatot?

A meghitt és barátságos hangulatot csak fokozzák a fenyő gardróbszekrények. Egyszerű megjelenésű, praktikus, természetes és otthonos – választhatjuk klasszikusabb és szögletesebb formában is.

Az elegáns, masszív fenyő gardróbokat egy és két személy is használhatja: a kisebb változatban két ajtót, egy tükröt és két fiókot találunk, míg a méretesebben kétoldalt foglalnak helyet az ajtók, középen két tükrös ajtó nyílik, alattuk négy fiókkal. Mindenkinek megvan a maga térfele!

A gömb lábakon álló vagy enyhén döntött vonalú, szögletesebb megjelenésű gardrób szintén kapható egy- és kétszemélyes kialakításban. Külsejük igen változatos – ha úgy tetszik, kérhetjük kétoldalt elhelyezkedő fiókokkal, tükör nélkül vagy tükörrel, kisebb vagy nagyobb akasztós résszel, vagy a két ajtó által középen elegánsan közrefogott fiókokkal. Arra is van lehetőség, hogy felső szekrények bővítsék a gardrób pakolhatóságát.

A hálószoba és a nappali tökéletes szekrénye, de a fenyő bútorokkal berendezett gyerekszoba sem nélkülözheti! Tessék válogatni!Kapcsolódó cikkek

Kanapét dizájnosan!

Kanapét dizájnosan!

Trendi, modern, és cseppet sem kényelmetlen!
Kell egy jó éjjeliszekrény!

Kell egy jó éjjeliszekrény!

Mindig jól jöhet egy éjjeliszekrény...
Gyerekszoba

Gyerekszoba

Hogyan is rendezzük be ideálisan?
Gardróbszekrény: a tárolás királya

Gardróbszekrény: a tárolás királya

A ruhanemű mutatós elrejtője