Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Csillár- és mennyezeti lámpa variációk

Ha nem kristálydíszes csillárt képzeltünk el a mennyezetre, hanem valami könnyedebb és kedves megjelenésű modellt, válasszunk a rizslámpák és az ötletes gyereklámpák közül!

A szoba berendezését a bútorokkal és a kiegészítőkkel már teljessé tettük – hiányzik azonban egy megfelelő lámpa a mennyezetről? Nem szeretnénk sem hivalkodó, sem modern, túlságosan határozott vonalú csillárt, ellenben egy könnyed megjelenésű, aranyos modellnek igencsak örülnénk?

A felnőttek szobáiba tökéletes választás lehet egy olyan fényforrás, amely egyszerű és mutatós: a rizslámpák ilyenek, ráadásul kellemes motívumaik cseppet sem tolakodnak előtérbe.

A keleties hangulat kedvelőinek különösen vonzó lesz egy fekete díszítéssel megálmodott rizslámpa, amely visszafogott dekorációként világítja be a szobát.

Hasonló megjelenésűek, de mesehősökkel vannak tele a gyerekszoba terébe kitűnő lámpa modellek.

Szintén papír lámpák, de Micimackó és barátai, a Hercegnők, Pókember vagy a Verdák szereplői mosolyognak róluk. Színben is nagyszerűen a szoba világához illeszthetők sokszínűségüknek köszönhetően.

Egy kifejezetten játékos lámpa a vágyunk? Vegyünk méhecskét vagy helikoptert formázó, színpompás csillárt: világítás és játék egyben, mely odafentről őrzi a csemete álmát!

Nagyobb gyermekek és tinik szobájába ugyanakkor ötletes és kedves megoldás az ABC betűit formázó csillár és plafonra, falra szerelhető lámpa-választék: többféle mutatós kialakításban lehetnek a miénk ezek a lakberendezési kiegészítők, így olvasó- és mennyezeti lámpaként is jó szolgálatot tehetnek. Csak ránk várnak!Kapcsolódó cikkek

Matracvédő és párna választék

Matracvédő és párna választék

Védelmet és mutatós párnát!
Fából, bútorlapból készült dohányzóasztalok

Fából, bútorlapból készült dohányzóasztalok

Praktikus és szép: felszolgáló a nappaliban
Kell egy jó éjjeliszekrény!

Kell egy jó éjjeliszekrény!

Mindig jól jöhet egy éjjeliszekrény...
Munkára: íróasztallal, számítógépasztallal

Munkára: íróasztallal, számítógépasztallal

Megfelelő asztalt a dolgozósarokba!