Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Csillár- és mennyezeti lámpa variációk

Ha nem kristálydíszes csillárt képzeltünk el a mennyezetre, hanem valami könnyedebb és kedves megjelenésű modellt, válasszunk a rizslámpák és az ötletes gyereklámpák közül!

A szoba berendezését a bútorokkal és a kiegészítőkkel már teljessé tettük – hiányzik azonban egy megfelelő lámpa a mennyezetről? Nem szeretnénk sem hivalkodó, sem modern, túlságosan határozott vonalú csillárt, ellenben egy könnyed megjelenésű, aranyos modellnek igencsak örülnénk?

A felnőttek szobáiba tökéletes választás lehet egy olyan fényforrás, amely egyszerű és mutatós: a rizslámpák ilyenek, ráadásul kellemes motívumaik cseppet sem tolakodnak előtérbe.

A keleties hangulat kedvelőinek különösen vonzó lesz egy fekete díszítéssel megálmodott rizslámpa, amely visszafogott dekorációként világítja be a szobát.

Hasonló megjelenésűek, de mesehősökkel vannak tele a gyerekszoba terébe kitűnő lámpa modellek.

Szintén papír lámpák, de Micimackó és barátai, a Hercegnők, Pókember vagy a Verdák szereplői mosolyognak róluk. Színben is nagyszerűen a szoba világához illeszthetők sokszínűségüknek köszönhetően.

Egy kifejezetten játékos lámpa a vágyunk? Vegyünk méhecskét vagy helikoptert formázó, színpompás csillárt: világítás és játék egyben, mely odafentről őrzi a csemete álmát!

Nagyobb gyermekek és tinik szobájába ugyanakkor ötletes és kedves megoldás az ABC betűit formázó csillár és plafonra, falra szerelhető lámpa-választék: többféle mutatós kialakításban lehetnek a miénk ezek a lakberendezési kiegészítők, így olvasó- és mennyezeti lámpaként is jó szolgálatot tehetnek. Csak ránk várnak!Kapcsolódó cikkek

Franciaágyak trópusi keményfából

Franciaágyak trópusi keményfából

Ilyen ágyban igazi királyok lehetünk!
Fényt ide! Asztali lámpák

Fényt ide! Asztali lámpák

Ha a központi fény nem elég...
A tartósság mérőszáma

A tartósság mérőszáma

A Martindale szám
Mindig kell: előszobafal és cipősszekrény

Mindig kell: előszobafal és cipősszekrény

Ideális pakoló és vendégfogadó...
Fenyő íróasztal választék

Fenyő íróasztal választék

Természetes munkaasztalt!