Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Fali lámpa variációk

Hiányoljuk a fényt a gyerekszobából? Jó lenne a mennyezeti világítás mellé meg egy vagy két fali lámpa is? A mesehősös lámpák bájos választások!

Ha a mennyezeti világítás adott, kellően bevilágítja a gyerekszoba terét, de mégis hiányozhat egy kis hangulatfény vagy lámpa az ágy mellé, a kanapé fölé, szükségünk van egy kedves kis fényforrásra.

És ha már gyerekszoba, aligha lehet jobb választás, mint egy mesefigurákat felvonultató fali lámpa! A csemeték imádják a mesehősös tárgyakat, legyen a ruha, párna, ceruzatartó, írószer vagy akár egy lakberendezési kiegészítő.

A mutatós, színpompás fali lámpa-kínálatban könnyen megtaláljuk azt a modellt, amely színében és a rajta levő mesehősöket illetően is tökéletes lesz gyermekünk számára.

A kedves kis fényforrások kerek, szögletes és csepp formában is kaphatók, így ha csak kis hely áll rendelkezésünkre, mondjuk két bútor között, akkor is találunk egy oda éppen beleillő lámpát.

Lehet zöld, sárga, barna, kék, lila vagy rózsaszín – ábrázolhatja a Verdák, a Micimackó-, a Hercegnők hőseit vagy Pókembert, de a High School Musical szereplőit is.

Ezekkel a szó szerint mesés lámpákkal könnyen kiegészíthetjük a lurkó gyűjteményét, ráadásul egyben hasznos lakberendezési kiegészítőt is vásárolunk. A műanyag lámpák több színt kombinálnak, így egyszerűen igazíthatók a szoba színvilágához. Válasszunk a csemete kedvenceiből!Kapcsolódó cikkek

Kell egy jó éjjeliszekrény!

Kell egy jó éjjeliszekrény!

Mindig jól jöhet egy éjjeliszekrény...
Fenyő gardróbszekrény variációk

Fenyő gardróbszekrény variációk

A fenyő, ami elnyeli a ruhát…
Fából, bútorlapból készült dohányzóasztalok

Fából, bútorlapból készült dohányzóasztalok

Praktikus és szép: felszolgáló a nappaliban
Bőr ülőgarnitúra: luxus és kényelem

Bőr ülőgarnitúra: luxus és kényelem

Ne engedjünk a bőrből!