Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Dekorációs és gyerekszobai lámpák

Vannak lámpák, amelyek nemcsak fényforrásként, hanem dekorációként is kitűnőek – lássunk néhány, hálóba, nappaliba és gyerekszobába ideális választást!

Ha még nincs meg a megfelelő lámpa a szobába, válasszunk olyan fényforrást, amely „kettő az egyben”. A lámpa mutatós dekoráció is lehet – olyan, amely világításként tökéletes, de a helyiség berendezését is kiegészíti, akár egy bútor.

Szeretjük az egyszerű, gömb alakú papír lámpákat? A rizs dekorlámpa egyike azoknak a fényforrásoknak, melyek kiváló dekorációk is. Fehér alapon fekete, szürke vagy sárga motívumokkal illetve egyszínben is választhatunk a szobánkhoz leginkább illőt.

Dekorációként és egészségügyi szempontból is tökéletesek a sólámpa- és sómécses variációk. Az álló rizslámpa sárga, narancs vagy zöld színben az egyik leghangulatosabb fényforrás!

Modern, játékos dekorlámpa állná meg a helyét a szobában? A lávalámpa-kínálat érdekes lehet.

Többféle formájú és színvilágú modellből választhatunk: különlegességüket a bennük áramló olvadt viaszbuborékok adják, melyről a szemünket is nehéz levenni!

A csillámporos lámpa ugyancsak egyedi, főleg gyerekszoba ideális kiegészítője lehet.

A kerek, szögletes vagy akár csepp alakban kapható, mesefigurás fali lámpákkal a lehető legaranyosabban és a csemete számára is kielégítő módon rendezzük be a szobát. A kicsik számára tökéletes választás lehet viszont egy méhecskét, hajót vagy helikoptert formázó gyereklámpa – akár egy újabb játék, csak éppen a falról lóg lefelé.

S ha már függő gyereklámpa, mesehősökkel díszített világítást csillár formájában is beszerezhetünk. Micimackó, Hófehérke, Hamupipőke, Csingling, a Verdák vagy a Pókember tekint a lurkóra a plafonról ezekről a szép mesés lámpákról, melyek színük szerint is jól passzolnak kislányos vagy kisfiús szobába. Itt a lehetőség a válogatásra!Kapcsolódó cikkek

Vákuummatrac variációk

Vákuummatrac variációk

A matrac vákuummal az igazi!
Franciaágyak trópusi keményfából

Franciaágyak trópusi keményfából

Ilyen ágyban igazi királyok lehetünk!
Nincs többé folt?

Nincs többé folt?

Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?
Matracok gyermekméretben

Matracok gyermekméretben

Gyerkőcmatrac: kisebbet és kényelmeset!
Gyermek forgószék kínálat

Gyermek forgószék kínálat

Ide a forgószékemmel!