Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Dekorációs és gyerekszobai lámpák

Vannak lámpák, amelyek nemcsak fényforrásként, hanem dekorációként is kitűnőek – lássunk néhány, hálóba, nappaliba és gyerekszobába ideális választást!

Ha még nincs meg a megfelelő lámpa a szobába, válasszunk olyan fényforrást, amely „kettő az egyben”. A lámpa mutatós dekoráció is lehet – olyan, amely világításként tökéletes, de a helyiség berendezését is kiegészíti, akár egy bútor.

Szeretjük az egyszerű, gömb alakú papír lámpákat? A rizs dekorlámpa egyike azoknak a fényforrásoknak, melyek kiváló dekorációk is. Fehér alapon fekete, szürke vagy sárga motívumokkal illetve egyszínben is választhatunk a szobánkhoz leginkább illőt.

Dekorációként és egészségügyi szempontból is tökéletesek a sólámpa- és sómécses variációk. Az álló rizslámpa sárga, narancs vagy zöld színben az egyik leghangulatosabb fényforrás!

Modern, játékos dekorlámpa állná meg a helyét a szobában? A lávalámpa-kínálat érdekes lehet.

Többféle formájú és színvilágú modellből választhatunk: különlegességüket a bennük áramló olvadt viaszbuborékok adják, melyről a szemünket is nehéz levenni!

A csillámporos lámpa ugyancsak egyedi, főleg gyerekszoba ideális kiegészítője lehet.

A kerek, szögletes vagy akár csepp alakban kapható, mesefigurás fali lámpákkal a lehető legaranyosabban és a csemete számára is kielégítő módon rendezzük be a szobát. A kicsik számára tökéletes választás lehet viszont egy méhecskét, hajót vagy helikoptert formázó gyereklámpa – akár egy újabb játék, csak éppen a falról lóg lefelé.

S ha már függő gyereklámpa, mesehősökkel díszített világítást csillár formájában is beszerezhetünk. Micimackó, Hófehérke, Hamupipőke, Csingling, a Verdák vagy a Pókember tekint a lurkóra a plafonról ezekről a szép mesés lámpákról, melyek színük szerint is jól passzolnak kislányos vagy kisfiús szobába. Itt a lehetőség a válogatásra!Kapcsolódó cikkek

A színek jelentése

A színek jelentése

Neked melyik szín a kedvenced?
Hab matrac variációk

Hab matrac variációk

Habosat az ágykeretbe!
Bútorápolószer kínálat

Bútorápolószer kínálat

Hogyan maradhatnak szépek a bútoraink?
Gyerekszobai író- és számítógépasztalok

Gyerekszobai író- és számítógépasztalok

Gyerekszobából sem hiányozhat az íróasztal!