Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Fogast, tükröt, szobainast!

A legfontosabb bútorok, kiegészítők mellett nem árt a lakásban néhány olyan kiegészítő sem, amelyek megkönnyítik a mindennapokban a készülődést és a rendtevést.

Amikor már azt gondolnánk, hogy minden bútor megvan, hogy tökéletesen berendezett az otthonunk, egy-egy szituációban könnyen rájöhetünk, hogy néhány dolog még hiányzik.

Amikor jól jönne egy nagyobb méretű tükör a szobába vagy a fürdőbe; szívesen rápakolnánk ruháinkat egy fogasra vagy szobainasra, hogy kéznél legyenek, és közben ne is gyűrődjenek; vagy a különböző helyeken fellelhető újságokat egy tartóba rendeznénk – bizony ezekhez jól jön a megfelelő kiegészítő!

Kezdjük hát az újságtartóval. Klasszikus és modern megjelenésűt is találunk: elegáns krómozott acél az előbbi, rétegelt lemezből készültek a modern változatok. Földre rakhatók, de akár falra akasztható is van: akár egy zseb a falon!

Szeretjük a makulátlan rendet? Akkor a ruhafogas és a szobainas nem hiányozhat otthonunkból!

Az az előszoba mellett a nappali, a vendégszoba vagy a hálószoba sarkában is jól mutatnak ezek a kisbútorok. A remekbe szabott hagyományos fogasok lakkozott tömör fából készülnek, természetes éger vagy wenge színük világos és sötét bútorokhoz is illik.

Modernebb megjelenésűek a fa vázas, márvány mintával fóliázott, tömör fa rudas és márvány talpú vagy az elegáns acélból készült modellek, melyeket már többféle színben választhatunk. A klasszikus külső ellenére igen modernek az üveg gömbös akasztókkal ellátott, márvány talpas fogasok.

Fiatalosak a rendhagyó külsejű, festett acél változatok – akár rózsaszínű fogasunk is lehet -, vagy a krómozott acél vázzal készült, fa díszítéses fogas: annyira más, hogy szinte nehezen fedezzük fel rajta a ruhafogas jellegzetességeit!

Szobainasokból is nagy a választék! Esetükben is ragaszkodhatunk a klasszikus formákhoz – mutatós bükk-alumínium kombinációk, felső részük vállfa; modern szobákba azonban egy leegyszerűsített, krómozott acélvázas szobainasok vagy a rendhagyó külsejű modellek mutathatnak igazán jól, tömör fa és krómozott acél kombinációban!

Fali akasztót szeretnénk a hálószoba, előszoba, a fürdő terébe? A bükk és krómozott acél párosítású modellek egyenes és görbe változatban is mutatósak.

És ha már fürdő – kinek ne tetszene egy mutatós, széles tükör a falon? Vízszintes vagy függőleges modellekből is bőven válogathatunk – akár nappaliba a komód fölé vagy állítva a szekrény mellé is tökéletesek.

Modern változatban is elegánsak, számos sötét és világos árnyalat közül választhatunk. Klasszikusan berendezett helyiségbe az antikolt szögletes tükrök és az ovális, tömör gumifa tükör ideális – sőt, asztalra választhatunk teakfa vázas, helyes, ékszertartó fiókos modellt is! Paravánt ugyancsak kaphatunk teakfából.Kapcsolódó cikkek

Gyerekszoba

Gyerekszoba

Hogyan is rendezzük be ideálisan?
Franciaágyak tömör fenyőből

Franciaágyak tömör fenyőből

Egy igazán barátságos ágykeret!
Tálalószekrény: dísz és segéd

Tálalószekrény: dísz és segéd

Az a bizonyos „hab a tortán”...
A színek jelentése

A színek jelentése

Neked melyik szín a kedvenced?
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

... lépésről lépésre!