Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Fogast, tükröt, szobainast!

A legfontosabb bútorok, kiegészítők mellett nem árt a lakásban néhány olyan kiegészítő sem, amelyek megkönnyítik a mindennapokban a készülődést és a rendtevést.

Amikor már azt gondolnánk, hogy minden bútor megvan, hogy tökéletesen berendezett az otthonunk, egy-egy szituációban könnyen rájöhetünk, hogy néhány dolog még hiányzik.

Amikor jól jönne egy nagyobb méretű tükör a szobába vagy a fürdőbe; szívesen rápakolnánk ruháinkat egy fogasra vagy szobainasra, hogy kéznél legyenek, és közben ne is gyűrődjenek; vagy a különböző helyeken fellelhető újságokat egy tartóba rendeznénk – bizony ezekhez jól jön a megfelelő kiegészítő!

Kezdjük hát az újságtartóval. Klasszikus és modern megjelenésűt is találunk: elegáns krómozott acél az előbbi, rétegelt lemezből készültek a modern változatok. Földre rakhatók, de akár falra akasztható is van: akár egy zseb a falon!

Szeretjük a makulátlan rendet? Akkor a ruhafogas és a szobainas nem hiányozhat otthonunkból!

Az az előszoba mellett a nappali, a vendégszoba vagy a hálószoba sarkában is jól mutatnak ezek a kisbútorok. A remekbe szabott hagyományos fogasok lakkozott tömör fából készülnek, természetes éger vagy wenge színük világos és sötét bútorokhoz is illik.

Modernebb megjelenésűek a fa vázas, márvány mintával fóliázott, tömör fa rudas és márvány talpú vagy az elegáns acélból készült modellek, melyeket már többféle színben választhatunk. A klasszikus külső ellenére igen modernek az üveg gömbös akasztókkal ellátott, márvány talpas fogasok.

Fiatalosak a rendhagyó külsejű, festett acél változatok – akár rózsaszínű fogasunk is lehet -, vagy a krómozott acél vázzal készült, fa díszítéses fogas: annyira más, hogy szinte nehezen fedezzük fel rajta a ruhafogas jellegzetességeit!

Szobainasokból is nagy a választék! Esetükben is ragaszkodhatunk a klasszikus formákhoz – mutatós bükk-alumínium kombinációk, felső részük vállfa; modern szobákba azonban egy leegyszerűsített, krómozott acélvázas szobainasok vagy a rendhagyó külsejű modellek mutathatnak igazán jól, tömör fa és krómozott acél kombinációban!

Fali akasztót szeretnénk a hálószoba, előszoba, a fürdő terébe? A bükk és krómozott acél párosítású modellek egyenes és görbe változatban is mutatósak.

És ha már fürdő – kinek ne tetszene egy mutatós, széles tükör a falon? Vízszintes vagy függőleges modellekből is bőven válogathatunk – akár nappaliba a komód fölé vagy állítva a szekrény mellé is tökéletesek.

Modern változatban is elegánsak, számos sötét és világos árnyalat közül választhatunk. Klasszikusan berendezett helyiségbe az antikolt szögletes tükrök és az ovális, tömör gumifa tükör ideális – sőt, asztalra választhatunk teakfa vázas, helyes, ékszertartó fiókos modellt is! Paravánt ugyancsak kaphatunk teakfából.Kapcsolódó cikkek

Fényt ide! Asztali lámpák

Fényt ide! Asztali lámpák

Ha a központi fény nem elég...
A tartósság mérőszáma

A tartósság mérőszáma

A Martindale szám
Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Emeletes és galériaágy: fekhely, kuckó, játéktér!
Bőr ülőgarnitúra: luxus és kényelem

Bőr ülőgarnitúra: luxus és kényelem

Ne engedjünk a bőrből!
Komód- és kisszekrény választék

Komód- és kisszekrény választék

Vigyük akár kettesével!