Fejléc scriptblokk

Gyerekszoba

Egy pici csecsemőnek nem rendezhetünk be egy szobát a minimalizmusból. Helyet kell adni a sok plüssnek, és játékoknak. De arra is gondolni kell, hogy a gyerekek milyen gyorsan felnőnek, és lehet beszerezni az új bútorokat, kiegészítőket. A babának, a gyermeknek, a kamasznak és lehet idővel a felnőtt gyermekünknek teljesen más igényei lesznek. Gondolva a pakolóhelyekre, a színekre és a praktikumra. A gyerekszoba gyermekünk számára olyan, mint nekünk a nappali. Mindent itt történik. Itt olvas könyvet, itt fogadja a barátait, itt pihen, tanul és alszik. Ha kicsi az alapterület, ezt még jobban meg kell tervezni, nem beszélve arról, ha többen is osztoznak rajta. Ha pedig gyermekeink ellenkező neműek, a tervezést még jobban át kell gondolnunk...

Mindig gondold végig, hogy melyik a számára a legideálisabb pont a lakáson belül. Ideális a délkeleti, délnyugati tájolás, így kellemes napos lesz, de nem melegszik fel túlságosan. Nem ajánlott az északi tájolás, mivel az hidegebb és kevesebb napfény éri. Lehetőleg a lakás egy nyugodt, csendesebb részét válasszuk a gyerekszobának, így a pihenés, vagy a tanulás mindennemű zavaró behatástól mentes lesz.

Második feladat: milyen színű legyen? Nos, ha még a babánk most érkezik vagy netán a gólya már le is pottyantotta hozzánk, akkor nekünk kell kiválasztani neki. Viszont ha nagyobbacska, akkor bízzuk rá. De egy kis segítség a szín kiválasztásához:


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Kókusz-latex matrac kínálat

Kókusz-latex matrac kínálat

Ha azt a plusz még fokoznánk is…
Fenyő komód változatok

Fenyő komód változatok

A komód se maradhat ki
Fogast, tükröt, szobainast!

Fogast, tükröt, szobainast!

Velük lesz igazán praktikus a tér!
Gardróbszekrény: a tárolás királya

Gardróbszekrény: a tárolás királya

A ruhanemű mutatós elrejtője
Alaprajz készítés egyszerűen

Alaprajz készítés egyszerűen

Néhány tipp, hogy egyszerű legyen!