Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Komód- és kisszekrény választék

Az akasztós- és a polcos szekrények mellett szobáinkban, sőt az ebédlőben is szükségünk van komódokra, amelyek szinte minden dolgot mutatósan „nyelnek el”, ami ajtók mögé való.

komódok, tárolószekrények nélkülözhetetlen bútorok otthonunkban. Minden, ami nem az akasztós szekrényekbe vagy a könyvespolcokra való, megleli helyét ezekben a masszív, bőséges pakolóhelyet rejtő kisszekrényekben, és a legjobb bennük, hogy szinte minden helyiségbe beilleszthetők. Egyel és többel is jól járunk, hiszen egymás mellett kiválóan mutatnak, de a szobában elszórtan szintén.

Legyenek bármilyen stílusúak, fiókokkal és ajtós pakolórészekkel bőven ellátnak bennünket, többféle érdekes kialakításban kaphatók.

Persze nemcsak belső részük szolgál értékes hellyel: a felületükre is rátehetünk bármit, amiről úgy ítéljük meg, hogy odavaló. Lehet az dekoráció, virág, vagy a legfontosabb apróságok egy mutatós tárolóban.

Tökéletes tárolószekrények a nappaliba, a gyerekszoba, a hálószoba, előszoba vagy vendégszoba terébe, de természetesen a dolgozószoba vagy az iroda sem maradhat ki azon helyiségek sorából, ahol jó szolgálatot tesznek a komódok!

A gyerekszobába aranyos, élénk színű frontrészekkel kaphatók kisebb-nagyobb kisszekrények, zöld, fehér, narancssárga vagy kék fiókokkal, ajtókkal. Az alap juhar árnyalathoz kiválóan illenek, fiatalos, kedves hatást keltenek.

Az egyszerű megjelenésű bútorlapos komódok, díszléces változataik vagy a tömör fa, természetes külsejű tárolószekrények bármelyik hangulatos otthonban megállják helyüket. Klasszikus társaik antikolt, díszkeretléces vagy akár faragott díszítésű változatban ideálisak a hagyományos, nosztalgikus, rusztikus berendezésű lakásokba.

Alighanem modern komódokból van azonban a legnagyobb kínálat: megtalálja az igazit, aki komolyabb, sötétebb színvilágú helyiségbe keres ideális, szögletes vonalú pakolót és az is, aki kifejezetten világos, sőt két színpárosítású, modern eleganciával megálmodott komódot szeretne!

Irodába, dolgozószobába vagy gyerekszobába görgős lábakon álló tárolót is kaphatunk, amely az iratok, papírok, ceruzák, festékek tárolását és mozgatását nagymértékben megkönnyíti…Kapcsolódó cikkek

Elemes bútorokkal gyors és nagyszerű!

Elemes bútorokkal gyors és nagyszerű!

Szép összhang, egyik napról a másikra
Fali képpel hangulatot!

Fali képpel hangulatot!

Mert hangulat mindenhova kell!
A színek jelentése

A színek jelentése

Neked melyik szín a kedvenced?
Memóriás matrac kínálat

Memóriás matrac kínálat

Memóriával felturbózva