Fejléc scriptblokk

Komód- és kisszekrény választék

Az akasztós- és a polcos szekrények mellett szobáinkban, sőt az ebédlőben is szükségünk van komódokra, amelyek szinte minden dolgot mutatósan „nyelnek el”, ami ajtók mögé való.

A komódok, tárolószekrények nélkülözhetetlen bútorok otthonunkban. Minden, ami nem az akasztós szekrényekbe vagy a könyvespolcokra való, megleli helyét ezekben a masszív, bőséges pakolóhelyet rejtő kisszekrényekben, és a legjobb bennük, hogy szinte minden helyiségbe beilleszthetők. Egyel és többel is jól járunk, hiszen egymás mellett kiválóan mutatnak, de a szobában elszórtan szintén.

Legyenek bármilyen stílusúak, fiókokkal és ajtós pakolórészekkel bőven ellátnak bennünket, többféle érdekes kialakításban kaphatók.

Persze nemcsak belső részük szolgál értékes hellyel: a felületükre is rátehetünk bármit, amiről úgy ítéljük meg, hogy odavaló. Lehet az dekoráció, virág, vagy a legfontosabb apróságok egy mutatós tárolóban.

Tökéletes tárolószekrények a nappaliba, a gyerekszoba, a hálószoba, előszoba vagy vendégszoba terébe, de természetesen a dolgozószoba vagy az iroda sem maradhat ki azon helyiségek sorából, ahol jó szolgálatot tesznek a komódok!

A gyerekszobába aranyos, élénk színű frontrészekkel kaphatók kisebb-nagyobb kisszekrények, zöld, fehér, narancssárga vagy kék fiókokkal, ajtókkal. Az alap juhar árnyalathoz kiválóan illenek, fiatalos, kedves hatást keltenek.

Az egyszerű megjelenésű bútorlapos komódok, díszléces változataik vagy a tömör fa, természetes külsejű tárolószekrények bármelyik hangulatos otthonban megállják helyüket. Klasszikus társaik antikolt, díszkeretléces vagy akár faragott díszítésű változatban ideálisak a hagyományos, nosztalgikus, rusztikus berendezésű lakásokba.

Alighanem modern komódokból van azonban a legnagyobb kínálat: megtalálja az igazit, aki komolyabb, sötétebb színvilágú helyiségbe keres ideális, szögletes vonalú pakolót és az is, aki kifejezetten világos, sőt két színpárosítású, modern eleganciával megálmodott komódot szeretne!

Irodába, dolgozószobába vagy gyerekszobába görgős lábakon álló tárolót is kaphatunk, amely az iratok, papírok, ceruzák, festékek tárolását és mozgatását nagymértékben megkönnyíti…


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Szabadtéri étkezőgarnitúrák

Szabadtéri étkezőgarnitúrák

Üljünk ki a szabadba – lesz is mire!
Az ülőgarnitúra jellemzői

Az ülőgarnitúra jellemzői

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái
Franciaágyak klasszikus külsővel

Franciaágyak klasszikus külsővel

Nosztalgikus hangulatban az ágyban
Gyerekszobai író- és számítógépasztalok

Gyerekszobai író- és számítógépasztalok

Gyerekszobából sem hiányozhat az íróasztal!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Na de milyen is egy jó konyha?