Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Tv-állványt külön is vehetünk!

..itt az ideje, hogy válasszunk neki egy megfelelő állványt! Amennyiben a szekrénysorban nincs helye tévékészülékünknek, szükségünk lesz egy különálló bútorra.

Számos nappali berendezésénél nem kell azon gondolkodnunk, hová kerüljön a tévé, mivel a szekrénysorban ki van alakítva számára hely. Ha azonban nincs, vagy azt a helyet nem tévének használjuk, egy külön kisbútorra szükségünk lehet a készülék stabil tartójaként.

Elsődleges elvárásunk e kiegészítővel szemben, hogy legyen igazán funkcionális – ne csak a tévé férjen el megfelelően rajta, hanem praktikussága miatt újságokat és egyéb tárgyakat is tárolhassunk a tv-állványon, például DVD-lejátszót, rádiót, hangfalakat.

Nem mindenkinek van nagyobb tároló helyre szüksége – akad azonban, aki akár egy egész komódot el tud képzelni a tévé alatt.

Válasszunk hát igény szerint! Olyan stílusban, amilyen a szoba többi bútora, és persze színárnyalatban sem árt egy velük harmonizálót találni.

Csupán egy bárhová könnyen odagördíthető, egyszerű megjelenésű bútorlapos tv-tartóra gondoltunk? Elegáns, klasszikus bútoraink közé keresünk egy ideális modellt?

Netán szögletes vonalvezetésű, modern kisbútor kellene, vagy minimalista lakásunk hangulatába illesztenénk be egy hasonló tv-állvány típust? Mindegyiket megtaláljuk.

Az egyszínű modellek mellett nagyon mutatósak a modern, két kiválóan összeillő árnyalatot kombináló tv-szekrények, alacsony és divatos megjelenésükkel, de bőséges pakolóhellyel, fényes króm vagy alumíniumnak látszó műanyag fogantyúkkal. Sokan vannak, akik a szellősebb, üvegpolcos és laminált MDF bútorlapos tv-állványokra esküsznek – számukra is akad bőven hazavinni való, fekete vagy színtelen árnyalatban. Válasszuk ki a leginkább szobánkba illőt!Kapcsolódó cikkek

Fenyő gardróbszekrény variációk

Fenyő gardróbszekrény variációk

A fenyő, ami elnyeli a ruhát…
Franciaágyak kárpitozottan

Franciaágyak kárpitozottan

Kárpitozott rendezettség
Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Emeletes és galériaágy: fekhely, kuckó, játéktér!
Mielőtt bútort vennél

Mielőtt bútort vennél

Pár jótanács!