Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Matracok gyermekméretben

Egy mutatós gyerekágyhoz tökéletes matrac is jár – az ágykeretbe legcélszerűbb a csemetére szabott, kókuszrostos ágybetétet választani!

Mint ahogyan nem mindegy, milyen ágyban alszik szemünk fénye, az sem kevésbé fontos, milyen a matracának minősége. Már kisgyermekkorban érdemes igazán jót választani, hogy a megfelelő alátámasztás és az egészséges alvás biztosított legyen. Ideális gyermekbútorhoz ideális matracot!

Természetesen lényeges a matrac szellőzése és a huzat milyensége is. Nos, a csemete fekhelyére igen jó minőségű matracból választhatunk: a kókusz gyerekmatracok két típusából.

Az egyik esetében a kókuszréteg 9 centiméter vastag, de rétegelt kókusz gyerekmatrac is rendelkezésünkre áll. Utóbbi esetben a két kókuszréteg közé ortopédikus hab kerül, amelynek tulajdonságai vetekednek a természetes latexével.

Mi lehet még fontos egy gyerekmatrac esetében? Nos, a moshatósága. A lurkók alvás és olvasás, sőt játék közben is könnyen bepiszkíthatják az ágyat, ezért egy zipzározható és levehető huzat igen hasznos a szülők számára.

A védelmet nyújtó huzat ezen kívül antiallergén, ami szintén nem hátrány a gyermekágyak esetében (sem). A lurkóknak szánt matracot akár egyedi méretben is kérhetjük, amennyiben a rendelkezésre álló méretek nem felelnek meg.

Hiába a szép ágykeret, még ha a csemete szíve vágya volt is és a gyerekszoba valóságos dísze - ha nincs hozzá megfelelő matracunk! Válasszuk a gyerkőc számára a legjobbat és legegészségesebbet!Kapcsolódó cikkek

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Emeletes és galériaágy: fekhely, kuckó, játéktér!
Tv-állványt külön is vehetünk!

Tv-állványt külön is vehetünk!

Ha a tévé eddig nem kapott helyet…
Dohányzóasztal figurákkal, műkőből

Dohányzóasztal figurákkal, műkőből

Extravagáns asztal kell? Figurás a megoldás!
Franciaágyak trópusi keményfából

Franciaágyak trópusi keményfából

Ilyen ágyban igazi királyok lehetünk!