Fejléc scriptblokk

Matracok gyermekméretben

Egy mutatós gyerekágyhoz tökéletes matrac is jár – az ágykeretbe legcélszerűbb a csemetére szabott, kókuszrostos ágybetétet választani!

Mint ahogyan nem mindegy, milyen ágyban alszik szemünk fénye, az sem kevésbé fontos, milyen a matracának minősége. Már kisgyermekkorban érdemes igazán jót választani, hogy a megfelelő alátámasztás és az egészséges alvás biztosított legyen. Ideális gyermekbútorhoz ideális matracot!

Természetesen lényeges a matrac szellőzése és a huzat milyensége is. Nos, a csemete fekhelyére igen jó minőségű matracból választhatunk: a kókusz gyerekmatracok két típusából.

Az egyik esetében a kókuszréteg 9 centiméter vastag, de rétegelt kókusz gyerekmatrac is rendelkezésünkre áll. Utóbbi esetben a két kókuszréteg közé ortopédikus hab kerül, amelynek tulajdonságai vetekednek a természetes latexével.

Mi lehet még fontos egy gyerekmatrac esetében? Nos, a moshatósága. A lurkók alvás és olvasás, sőt játék közben is könnyen bepiszkíthatják az ágyat, ezért egy zipzározható és levehető huzat igen hasznos a szülők számára.

A védelmet nyújtó huzat ezen kívül antiallergén, ami szintén nem hátrány a gyermekágyak esetében (sem). A lurkóknak szánt matracot akár egyedi méretben is kérhetjük, amennyiben a rendelkezésre álló méretek nem felelnek meg.

Hiába a szép ágykeret, még ha a csemete szíve vágya volt is és a gyerekszoba valóságos dísze - ha nincs hozzá megfelelő matracunk! Válasszuk a gyerkőc számára a legjobbat és legegészségesebbet!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Fali lámpa variációk

Fali lámpa variációk

Gyerekálmok őrzői: mesehősös fali lámpák
Elemes gyerekszoba bútor választék

Elemes gyerekszoba bútor választék

Egyből kész a gyerekszoba!
Fából, bútorlapból készült dohányzóasztalok

Fából, bútorlapból készült dohányzóasztalok

Praktikus és szép: felszolgáló a nappaliban
Konyhában partner: a konyhabútor

Konyhában partner: a konyhabútor

Társunk a főzésben!
Alaprajz készítés egyszerűen

Alaprajz készítés egyszerűen

Néhány tipp, hogy egyszerű legyen!