Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Üveglappal készült dohányzóasztalok

Mutatós üveg dohányzóasztallal szeretnénk kiegészíteni az ülőgarnitúrát? Modern és klasszikus változatokból is válogathatunk, sőt akár egészen egyedi üvegasztalunk is lehet!

Az üvegasztalok légies, könnyed megjelenését valóban nem pótolhatja más, ezért ha ezek a kedvenceink, bátran válasszunk egy mutatósat ülőgarnitúránk mellé!

Egy dohányzóasztal több igényt ki kell hogy elégítsen: aszerint érdemes választani, hányan ülik körül általában, hiszen már egy egyszerű családi délutánon is kell a hely a kávéknak, sütiknek, ropogtatnivalóknak, sőt a mindennapokban az újságoknak, a tévé távirányítójának, sőt akár dekorációnak is.

A nagyobb méretű üveg dohányzóasztalokon minden kényelmesen elfér, de külön előny, ha alsó polc is csatlakozik a bútorhoz!

Mindig alkalmas lesz arra, hogy az asztallapon alkalmatlankodó tárgyakat gyorsan egy szinttel lejjebb pakoljuk…

Kanapéhoz, egy- vagy kétszemélyes nappaliba tökéletesek a kisméretű, kerek vagy négyzet alakú asztallapos üvegasztalok is, a legváltozatosabb formákban és külsővel választhatjuk őket!

Fa bútorokhoz igen mutatósak a dió- vagy sonoma tölgy színű hasáb MDF-lábakkal, tömör fa díszítéssel, vagy laminált MDF-törzzsel készülő üveg dohányzóasztalok.

Bükk, cseresznye vagy tölgy árnyalatukkal természetes hatást keltenek, asztallapjuk viszont üveg. Illenek az egyszerű stílusú bútorokhoz is.

Ám ha modernebb vizekre eveznénk, számos letisztult vonalvezetésű, krómozott acélvázas üvegasztalból válogathatunk, víztiszta vagy sötétített üveggel - kifejezetten különlegeseket is szép számmal találunk, melyek érdekes, nem mindennapi formájukkal hívják fel a figyelmet.

Klasszikus bútorok mellé is rálelünk a stílusban passzoló üvegasztalokra – az elegáns, hajlított lábú, ovális vagy kerek asztalok könnyen beilleszthetők a hagyományos ülőgarnitúra és szekrénysor világába.

Válasszunk jól, hiszen a dohányzóasztal is a nappali dísze, arról nem is szólva, hogy a társasági összejövetelek főszereplője is.Kapcsolódó cikkek

Fából, bútorlapból készült dohányzóasztalok

Fából, bútorlapból készült dohányzóasztalok

Praktikus és szép: felszolgáló a nappaliban
Komód- és kisszekrény választék

Komód- és kisszekrény választék

Vigyük akár kettesével!
Tv-állványt külön is vehetünk!

Tv-állványt külön is vehetünk!

Ha a tévé eddig nem kapott helyet…
Elemes gyerekszoba bútor választék

Elemes gyerekszoba bútor választék

Egyből kész a gyerekszoba!
Fenyő gardróbszekrény variációk

Fenyő gardróbszekrény variációk

A fenyő, ami elnyeli a ruhát…