Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Kanapé, amin mindennap alhatunk

Egy igazán helyes, praktikus kanapét szeretnénk, de szívesen vennénk, ha egyben az ágyunk szerepét is betöltené? Válasszunk kanapéágyat – kétfunkciós és nagyon mutatós!

Nappal kényelmesen elheverednénk, olvasnánk, tévéznénk rajta, éjjel viszont jól jönne ágyként? Kisebb lakásokban vagy olyan helyiségben, ahol csak egy kanapét tudunk elhelyezni, tökéletes megoldás a kanapéágy.

Legyen a kanapénk olyan, amilyen csak tetszik – akár dizájn kanapé is -, ettől még válhat belőle kényelmes fekhely éjszakára!

Egyszerű megjelenésű, kárpitozott kanapé mutatna jól a szobánkban, egy odaillő színben? Jó néhány modellből választhatunk, melyeket díszpárna tesz még vidámabbá, ráadásul váznak és párnának is többféle szövetet adhatunk meg.

Egy igazán modern vagy minimalista stílusú, lendületes, fiatalos külsejű, netán visszafogottabb, hagyományosabb külsejű kanapé a vágyunk? Bátran válogassunk!

A szobájához illőt mindenki megtalálja, legyen bár a nappali, a hálószoba, gyerekszoba vagy a vendégszoba bútora ez a kanapé.

Mi a kanapéágyak titka? Lebillentős, nyitható kialakításuknak köszönhetően nem nehéz belőlük este ágyat varázsolni, ráadásul a kinyithatóság mellett ágyneműtartós részt is tartogatnak gazdájuk számára.

Ezek a bútorok nem véletlenül kiválóak mindennapos alvásra – bonellrugós vagy táskarugós a fekvőfelületük, kényelmes, egészséges alátámasztást biztosít minden éjszakára. A még fokozottabb kényelemről relax zóna vagy gerincvédő zóna gondoskodik egyes modellek esetében.

Bár többféle szövetet rendelhetünk rájuk, a textilbőrrel vigyázzunk, ha nap mint nap aludni szeretnénk a kanapén: nyáron tapad hozzá az ember, télen pedig hidegnek bizonyulhat. Megfelelő választással tökéletes kanapénk és ágyunk lehet!Kapcsolódó cikkek

Kanapé vendégágy funkcióval

Kanapé vendégágy funkcióval

A mi kanapénk, a vendég ágya
Fenyő íróasztal választék

Fenyő íróasztal választék

Természetes munkaasztalt!
Franciaágyak ágytakarósan

Franciaágyak ágytakarósan

Nem kell sokat bíbelődni vele…
Milyen étkezőszékünk legyen?

Milyen étkezőszékünk legyen?

Kényelemben az étkezőasztalnál