Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Kanapé, amin mindennap alhatunk

Egy igazán helyes, praktikus kanapét szeretnénk, de szívesen vennénk, ha egyben az ágyunk szerepét is betöltené? Válasszunk kanapéágyat – kétfunkciós és nagyon mutatós!

Nappal kényelmesen elheverednénk, olvasnánk, tévéznénk rajta, éjjel viszont jól jönne ágyként? Kisebb lakásokban vagy olyan helyiségben, ahol csak egy kanapét tudunk elhelyezni, tökéletes megoldás a kanapéágy.

Legyen a kanapénk olyan, amilyen csak tetszik – akár dizájn kanapé is -, ettől még válhat belőle kényelmes fekhely éjszakára!

Egyszerű megjelenésű, kárpitozott kanapé mutatna jól a szobánkban, egy odaillő színben? Jó néhány modellből választhatunk, melyeket díszpárna tesz még vidámabbá, ráadásul váznak és párnának is többféle szövetet adhatunk meg.

Egy igazán modern vagy minimalista stílusú, lendületes, fiatalos külsejű, netán visszafogottabb, hagyományosabb külsejű kanapé a vágyunk? Bátran válogassunk!

A szobájához illőt mindenki megtalálja, legyen bár a nappali, a hálószoba, gyerekszoba vagy a vendégszoba bútora ez a kanapé.

Mi a kanapéágyak titka? Lebillentős, nyitható kialakításuknak köszönhetően nem nehéz belőlük este ágyat varázsolni, ráadásul a kinyithatóság mellett ágyneműtartós részt is tartogatnak gazdájuk számára.

Ezek a bútorok nem véletlenül kiválóak mindennapos alvásra – bonellrugós vagy táskarugós a fekvőfelületük, kényelmes, egészséges alátámasztást biztosít minden éjszakára. A még fokozottabb kényelemről relax zóna vagy gerincvédő zóna gondoskodik egyes modellek esetében.

Bár többféle szövetet rendelhetünk rájuk, a textilbőrrel vigyázzunk, ha nap mint nap aludni szeretnénk a kanapén: nyáron tapad hozzá az ember, télen pedig hidegnek bizonyulhat. Megfelelő választással tökéletes kanapénk és ágyunk lehet!Kapcsolódó cikkek

Fogast, tükröt, szobainast!

Fogast, tükröt, szobainast!

Velük lesz igazán praktikus a tér!
Franciaágyak modern külsővel

Franciaágyak modern külsővel

Modern otthonba csak ilyet választhatunk...
Kókuszmatrac variációk

Kókuszmatrac variációk

Kókuszréteggel még jobbat aludni
Elemes bútorokkal gyors és nagyszerű!

Elemes bútorokkal gyors és nagyszerű!

Szép összhang, egyik napról a másikra
Franciaágyak klasszikus külsővel

Franciaágyak klasszikus külsővel

Nosztalgikus hangulatban az ágyban