Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Gyerekszobai író- és számítógépasztalok

Az íróasztal vagy számítógépasztal a gyermekek munkaeszköze is – persze, a stílus és a méret hozzájuk van igazítva. Milyen legyen a lurkó tanulóasztala?

Minden gyerekszoba természetes tartozéka az íróasztal – különösen, ha a lurkó már nagyobbacska vagy iskolás. Igaz, már egy óvodásnak is szüksége lehet erre a praktikus gyerekbútorra: rajzolni, festegetni, kirakóst összerakni a saját szobájában.

A gyerek író- és a számítógépasztalok méretüket tekintve és stílusukban is a gyermekek világához igazodnak: nem véletlen, hogy színes részletekkel gazdagodnak.

Ovis vagy kisiskolás gyermekünknek keresünk ideális íróasztalt?

Válasszunk a tömör fa vázas, MDF lapos, számos színváltozatban kapható modellek közül – természetesen nemcsak kifejezetten lányos, fehér-rózsaszín, vagy fiús – kék-sárga-piros -, esetleg sima fehér vagy fenyő színük és megjelenésük vonzó.

Az asztalok felülete dönthető, magasságuk állítható, melléjük kis fiókos konténer gördíthető tárolás céljából – akár kettő is.

Hagyományos formájú, fiókos és ajtós tanulóasztalra, számítógépasztalra vágyunk? „Kettő az egyben” a legtöbb mutatós modell – hiszen használható sima íróasztalként, de rendelkezik kihúzható billentyűzettartóval is.

E bútorlapos, kedves kisbútorok jellegzetessége, hogy bár alapszínük kellemes fa árnyalat, a frontrészek zöld, narancssárga vagy tengerészkék színben pompáznak. Választhatunk a kisebbek szobájában jól mutató modellekből, de egy kamasz gyerekszoba terében tökéletesen uniszex bútor lehet a szürke antracit-sonoma tölgy, vagy lime sárga-fehér párosítású gyerek számítógépasztal, esetleg a kék fiókos, világos alma színű sarokíróasztal, melybe a gépház is elfér.

Fehér fiókokkal külön konténeres íróasztalt is választhatunk – csak alá kell gördíteni a fiókokat, sőt akár az asztal mellett is jól mutat. Ha kevés a hely, vagy valóban csak egy kis laptop asztal kellene, válasszuk a fiatalos, egyszerű, porfestett acél lábbal és laminált MDF lappal készült gurulós íróasztalt – könnyű mozgathatósága külön előny!Kapcsolódó cikkek

Komód- és kisszekrény választék

Komód- és kisszekrény választék

Vigyük akár kettesével!
Gyerekszoba

Gyerekszoba

Hogyan is rendezzük be ideálisan?
Vákuummatrac variációk

Vákuummatrac variációk

A matrac vákuummal az igazi!
Könyvespolcból sosem elég!

Könyvespolcból sosem elég!

Ami a lakásból nem hiányozhat!