Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Gyerekszobai író- és számítógépasztalok

Az íróasztal vagy számítógépasztal a gyermekek munkaeszköze is – persze, a stílus és a méret hozzájuk van igazítva. Milyen legyen a lurkó tanulóasztala?

Minden gyerekszoba természetes tartozéka az íróasztal – különösen, ha a lurkó már nagyobbacska vagy iskolás. Igaz, már egy óvodásnak is szüksége lehet erre a praktikus gyerekbútorra: rajzolni, festegetni, kirakóst összerakni a saját szobájában.

A gyerek író- és a számítógépasztalok méretüket tekintve és stílusukban is a gyermekek világához igazodnak: nem véletlen, hogy színes részletekkel gazdagodnak.

Ovis vagy kisiskolás gyermekünknek keresünk ideális íróasztalt?

Válasszunk a tömör fa vázas, MDF lapos, számos színváltozatban kapható modellek közül – természetesen nemcsak kifejezetten lányos, fehér-rózsaszín, vagy fiús – kék-sárga-piros -, esetleg sima fehér vagy fenyő színük és megjelenésük vonzó.

Az asztalok felülete dönthető, magasságuk állítható, melléjük kis fiókos konténer gördíthető tárolás céljából – akár kettő is.

Hagyományos formájú, fiókos és ajtós tanulóasztalra, számítógépasztalra vágyunk? „Kettő az egyben” a legtöbb mutatós modell – hiszen használható sima íróasztalként, de rendelkezik kihúzható billentyűzettartóval is.

E bútorlapos, kedves kisbútorok jellegzetessége, hogy bár alapszínük kellemes fa árnyalat, a frontrészek zöld, narancssárga vagy tengerészkék színben pompáznak. Választhatunk a kisebbek szobájában jól mutató modellekből, de egy kamasz gyerekszoba terében tökéletesen uniszex bútor lehet a szürke antracit-sonoma tölgy, vagy lime sárga-fehér párosítású gyerek számítógépasztal, esetleg a kék fiókos, világos alma színű sarokíróasztal, melybe a gépház is elfér.

Fehér fiókokkal külön konténeres íróasztalt is választhatunk – csak alá kell gördíteni a fiókokat, sőt akár az asztal mellett is jól mutat. Ha kevés a hely, vagy valóban csak egy kis laptop asztal kellene, válasszuk a fiatalos, egyszerű, porfestett acél lábbal és laminált MDF lappal készült gurulós íróasztalt – könnyű mozgathatósága külön előny!Kapcsolódó cikkek

Álló lámpa változatok

Álló lámpa változatok

A hangulatfény megteremtője
Kell egy jó éjjeliszekrény!

Kell egy jó éjjeliszekrény!

Mindig jól jöhet egy éjjeliszekrény...
Matracvédő és párna választék

Matracvédő és párna választék

Védelmet és mutatós párnát!
Fenyő komód változatok

Fenyő komód változatok

A komód se maradhat ki
Puffos dohányzóasztalok

Puffos dohányzóasztalok

Akár a japánoknál...