Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Franciaágyak tömör fenyőből

Ha egyszerű, mégis meleg hangulatú otthont szeretnénk, a fenyőbútorok mindig ideálisak ennek megteremtéséhez. A hálószoba is barátságos és meghitt lesz egy igazi fenyőággyal!

Akik a fenyőbútorokra esküsznek, tudják: valósággal kivilágosítják a helyiségeket, meghitt, kellemes hangulatot teremtve, miközben maguk a bútorok általában egyszerű megjelenésűek. Ha a hangulat mellett a hálószoba kényelme is fontos, a fenyő franciaágy ideális választás lehet.

Stílusra egyformák, de kinézetre meglehetősen sokféle mutatós, masszív, lakkozott modell áll rendelkezésünkre - az egyenes vonalú vagy az ívelt fejvéget szeretjük? Olyan ágykeretre vágyunk, amelyhez ágyneműtartós rész is tartozik, hogy ne kelljen külön bútor még az ágyneműnek is?

A gázrugós megoldásnak köszönhetően ezek a fenyő franciaágyak könnyedén felnyithatók, és máris beléjük helyezhető a párna, paplan, takaró.

Ha azonban nincs hozzájuk ágyneműtartó, mégis szükség lenne rá, rendelhetünk ágy alá görgethetőt, mely oldalt kihúzható és ugyanolyan jó szolgálatot tesz, mint a beépített változat.

A 2 személyes mellett egyszemélyes fenyőfa ágyak is vannak - hálószoba és vendégszoba egyaránt jól jár velük, és természetesen a gyerekszobába is ideális fekhelyek lehetnek. A lakkozott, natúr tömör fenyő ágykeretek birtokba vehetők pácolva is, így tökéletesen a többi bútorhoz igazíthatjuk őket. Kellemes válogatást! Ha megvan az igazi, már csak a megfelelő matracot kell kiválasztani!Kapcsolódó cikkek

Kell egy jó éjjeliszekrény!

Kell egy jó éjjeliszekrény!

Mindig jól jöhet egy éjjeliszekrény...
Franciaágyak klasszikus külsővel

Franciaágyak klasszikus külsővel

Nosztalgikus hangulatban az ágyban
Összhang fenyő előszobabútorokkal

Összhang fenyő előszobabútorokkal

Hogy a fenyőt az előszobából se hiányoljuk…