Fejléc scriptblokk

Franciaágyak tömör fenyőből

Ha egyszerű, mégis meleg hangulatú otthont szeretnénk, a fenyőbútorok mindig ideálisak ennek megteremtéséhez. A hálószoba is barátságos és meghitt lesz egy igazi fenyőággyal!

Akik a fenyőbútorokra esküsznek, tudják: valósággal kivilágosítják a helyiségeket, meghitt, kellemes hangulatot teremtve, miközben maguk a bútorok általában egyszerű megjelenésűek. Ha a hangulat mellett a hálószoba kényelme is fontos, a fenyő franciaágy ideális választás lehet.

Stílusra egyformák, de kinézetre meglehetősen sokféle mutatós, masszív, lakkozott modell áll rendelkezésünkre - az egyenes vonalú vagy az ívelt fejvéget szeretjük? Olyan ágykeretre vágyunk, amelyhez ágyneműtartós rész is tartozik, hogy ne kelljen külön bútor még az ágyneműnek is?

A gázrugós megoldásnak köszönhetően ezek a fenyő franciaágyak könnyedén felnyithatók, és máris beléjük helyezhető a párna, paplan, takaró.

Ha azonban nincs hozzájuk ágyneműtartó, mégis szükség lenne rá, rendelhetünk ágy alá görgethetőt, mely oldalt kihúzható és ugyanolyan jó szolgálatot tesz, mint a beépített változat.

A 2 személyes mellett egyszemélyes fenyőfa ágyak is vannak - hálószoba és vendégszoba egyaránt jól jár velük, és természetesen a gyerekszobába is ideális fekhelyek lehetnek. A lakkozott, natúr tömör fenyő ágykeretek birtokba vehetők pácolva is, így tökéletesen a többi bútorhoz igazíthatjuk őket. Kellemes válogatást! Ha megvan az igazi, már csak a megfelelő matracot kell kiválasztani!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Matracvédő és párna választék

Matracvédő és párna választék

Védelmet és mutatós párnát!
Kanapé vendégágy funkcióval

Kanapé vendégágy funkcióval

A mi kanapénk, a vendég ágya
Kell egy jó éjjeliszekrény!

Kell egy jó éjjeliszekrény!

Mindig jól jöhet egy éjjeliszekrény...
Szabadtéri étkezőgarnitúrák

Szabadtéri étkezőgarnitúrák

Üljünk ki a szabadba – lesz is mire!