Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Gyermek- és ifjúsági ágykeret típusok

Kinőtte a kiságyát a lurkó, vagy más típusú, más külsejű ágyra lenne szükség, mint amilyen eddig állt a gyerekszobában? Itt megtaláljuk a megfelelőt.

Bizony, eljön az idő, amikor kicsi gyermekünk annyira megnő, hogy a kiságyat lassan nagyobb méretű gyermek ágykeret kénytelen felváltani. Másik ágyra ugyanakkor bármikor szükség lehet a gyerekszobában – ha nem vált be az előző, ha átalakítjuk a lurkók birodalmát, vagy esetleg ő maga szeretne kissé felnőttesebb ágyat, heverőt.

Bármi okból keresünk is új gyerekbútort, megtaláljuk a megfelelőt kicsiknek és nagyoknak.

A kisebbek számára szerzünk igazán örömet azzal, ha autós vagy hercegnői hintót formázó ágykeretben tölthetik az éjszakákat – nem lesz nehéz ágyba imádkozni őket!

Ezek a szemrevaló, egyedi ágykeretek lakkozott MDF lapból, többféle színben és formában készültek – válasszuk ki a legjobbat!

Nagyobbak számára kerestetik ideális ifjúsági ágykeret?

Gyerekszoba esetén mindig beválhat a színes fiókokkal, szélekkel feldobott bútor. Ilyen ágykeretből több típust is találunk: az alul elhelyezkedő ágyneműtartós fiók nagyon praktikus, és nemcsak ágynemű tárolására kiváló.

Tömör fenyőből, lakkozott fenyőből és fehér színben is találunk kényelmes és célszerű ágykereteket, melyek a fekvőhely alatt több fiókot és kisebb-nagyobb tárolót foglalnak magukba. Ideálisak a pakoláshoz! Egyes modellek azonban kihúzható vendégágyat rejtenek.

Kisebbek számára lehet remek megoldás a növésüket követő, nagyobbítható fenyő gyermek ágy. A nagyobbak azonban örülni fognak a többféle stílusban kapható ifjúsági ágykereteknek, melyek között tömör fa és mutatós bútorlapos ágykeretet is találunk: klasszikus, egyszerű és modern egyaránt akad, többségük a színét tekintve fiús és lányos szobába is tökéletes.

Az alul behelyezhető ágyneműtartós fiókkal a felnőttesebb jellegű, mutatós fa árnyalatokban kapható ágykereteket is kiegészíthetjük. Alapból nem tartoznak hozzájuk, de rendelhetők. Már csak egy aranyos éjjeliszekrény kell, és máris kész az alvó sarok! Csinos ágyban öröm lehajtani a fejet!Kapcsolódó cikkek

Fenyő íróasztal választék

Fenyő íróasztal választék

Természetes munkaasztalt!
Konyhában partner: a konyhabútor

Konyhában partner: a konyhabútor

Társunk a főzésben!
Pihentető masszázsfotelek, relax fotelek

Pihentető masszázsfotelek, relax fotelek

Relax fotel – valódi társ a pihenésben!
Fali lámpa variációk

Fali lámpa variációk

Gyerekálmok őrzői: mesehősös fali lámpák
Munkára: íróasztallal, számítógépasztallal

Munkára: íróasztallal, számítógépasztallal

Megfelelő asztalt a dolgozósarokba!