Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Ülőke, bárszék, kisszék - konyhába, kávézóba

Akár üzletbe, akár az otthoni közösségi térbe képzeltük el őket, a bárszékek, bárfotelek vagy kisszékek rendkívül fel tudják dobni a helyiséget, sőt, jellegzetessé teszik a hangulatát.

A kávézókban mindig olyan sikkes dolognak számít a bárpulthoz ülni – miért ne élvezhetnénk ezt az érzést otthon is, vagy teremthetnénk meg saját üzletünkben? Bárszékből annyiféle változat kapható, hogy bőven válogathatunk, mielőtt megtaláljuk a számunkra legideálisabb stílusúakat és színűeket!

A hagyományos bárhangulattal általában a feltűnő színű székeket párosítjuk.

A krómozott acél láb fényes csillogása minden modellnél adott – a bárszékek lábtartóval válnak kényelmessé és gázliftes megoldással állíthatók - de persze az ülőrész kivitelezése, megjelenése sem mindegy! Ez ragad meg minket először. Modern, vagány, vidám megjelenésű formaöntött modellre gondoltunk?

Vagy olyat szeretnénk, amelynek ülőrésze mutatós textilbőr – ezek is a legkülönfélébb színekben vagy színkombinációkban kaphatók -, ötvözve az eleganciát a modern külsővel? A színeken túl a formák is változatosak, így könnyen eldönthetjük, melyik típus lenne igazán nekünk való.

Visszafogottan elegáns hatást keltenek a rétegelt lemezből készült, kellemes fa árnyalatú, háttámlás és az ülőrészen párnázott bárszékek. A textilbőr ülőfelületes modellek között szép számmal akadnak kényelmes háttámlásak is, vetekedve a normál étkezőszékek előnyeivel.

Klasszikus berendezésű üzletbe, étkezőbe, amerikai konyhába keresünk ideális bárszéket? Legyen a miénk egyik típus a hagyományos megjelenésű, masszív, tömör fa bárszékek közül, melyek szinte a gyönyörű, klasszikus étkezőszékek magas lábakon álló másai!

A kisszék-választék – természetes fa külsővel vagy acél csővázas változatban - azoknak ajánlott, akiknél mindig hiányzik még egy kis ülőhely…

Mutatós bárfotelekkel és bárasztalokkal rendezhetjük be üzletünket vagy akár otthonunkat is, ha tetszik ez a stílus! Ötletes, hangulatos kávézós hely alakítható ki a bárokban látható asztallal és krómozott acél lábon álló, ám alacsony bárfotelekkel. A bárszékekkel igazán különlegessé, sőt trendivé tehető a konyha, az étkező, a nappali és a kávézó – ha vonzz bennünket ez a stílus, nem érdemes kihagyni...!Kapcsolódó cikkek

Könyvespolcból sosem elég!

Könyvespolcból sosem elég!

Ami a lakásból nem hiányozhat!
Kell egy jó éjjeliszekrény!

Kell egy jó éjjeliszekrény!

Mindig jól jöhet egy éjjeliszekrény...
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Na de milyen is egy jó konyha?
Gyermek forgószék kínálat

Gyermek forgószék kínálat

Ide a forgószékemmel!
Matracvédő és párna választék

Matracvédő és párna választék

Védelmet és mutatós párnát!