Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Ülőke, bárszék, kisszék - konyhába, kávézóba

Akár üzletbe, akár az otthoni közösségi térbe képzeltük el őket, a bárszékek, bárfotelek vagy kisszékek rendkívül fel tudják dobni a helyiséget, sőt, jellegzetessé teszik a hangulatát.

A kávézókban mindig olyan sikkes dolognak számít a bárpulthoz ülni – miért ne élvezhetnénk ezt az érzést otthon is, vagy teremthetnénk meg saját üzletünkben? Bárszékből annyiféle változat kapható, hogy bőven válogathatunk, mielőtt megtaláljuk a számunkra legideálisabb stílusúakat és színűeket!

A hagyományos bárhangulattal általában a feltűnő színű székeket párosítjuk.

A krómozott acél láb fényes csillogása minden modellnél adott – a bárszékek lábtartóval válnak kényelmessé és gázliftes megoldással állíthatók - de persze az ülőrész kivitelezése, megjelenése sem mindegy! Ez ragad meg minket először. Modern, vagány, vidám megjelenésű formaöntött modellre gondoltunk?

Vagy olyat szeretnénk, amelynek ülőrésze mutatós textilbőr – ezek is a legkülönfélébb színekben vagy színkombinációkban kaphatók -, ötvözve az eleganciát a modern külsővel? A színeken túl a formák is változatosak, így könnyen eldönthetjük, melyik típus lenne igazán nekünk való.

Visszafogottan elegáns hatást keltenek a rétegelt lemezből készült, kellemes fa árnyalatú, háttámlás és az ülőrészen párnázott bárszékek. A textilbőr ülőfelületes modellek között szép számmal akadnak kényelmes háttámlásak is, vetekedve a normál étkezőszékek előnyeivel.

Klasszikus berendezésű üzletbe, étkezőbe, amerikai konyhába keresünk ideális bárszéket? Legyen a miénk egyik típus a hagyományos megjelenésű, masszív, tömör fa bárszékek közül, melyek szinte a gyönyörű, klasszikus étkezőszékek magas lábakon álló másai!

A kisszék-választék – természetes fa külsővel vagy acél csővázas változatban - azoknak ajánlott, akiknél mindig hiányzik még egy kis ülőhely…

Mutatós bárfotelekkel és bárasztalokkal rendezhetjük be üzletünket vagy akár otthonunkat is, ha tetszik ez a stílus! Ötletes, hangulatos kávézós hely alakítható ki a bárokban látható asztallal és krómozott acél lábon álló, ám alacsony bárfotelekkel. A bárszékekkel igazán különlegessé, sőt trendivé tehető a konyha, az étkező, a nappali és a kávézó – ha vonzz bennünket ez a stílus, nem érdemes kihagyni...!Kapcsolódó cikkek

Fali képpel hangulatot!

Fali képpel hangulatot!

Mert hangulat mindenhova kell!
Tálalószekrény: dísz és segéd

Tálalószekrény: dísz és segéd

Az a bizonyos „hab a tortán”...
Fürdőszoba

Fürdőszoba

Ebben a művészetektől, iparágaktól, emberektől teli világban, már minden lehetséges.
Könyvespolcból sosem elég!

Könyvespolcból sosem elég!

Ami a lakásból nem hiányozhat!
Elemes bútorokkal gyors és nagyszerű!

Elemes bútorokkal gyors és nagyszerű!

Szép összhang, egyik napról a másikra