Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Ülőke, bárszék, kisszék - konyhába, kávézóba

Akár üzletbe, akár az otthoni közösségi térbe képzeltük el őket, a bárszékek, bárfotelek vagy kisszékek rendkívül fel tudják dobni a helyiséget, sőt, jellegzetessé teszik a hangulatát.

A kávézókban mindig olyan sikkes dolognak számít a bárpulthoz ülni – miért ne élvezhetnénk ezt az érzést otthon is, vagy teremthetnénk meg saját üzletünkben? Bárszékből annyiféle változat kapható, hogy bőven válogathatunk, mielőtt megtaláljuk a számunkra legideálisabb stílusúakat és színűeket!

A hagyományos bárhangulattal általában a feltűnő színű székeket párosítjuk.

A krómozott acél láb fényes csillogása minden modellnél adott – a bárszékek lábtartóval válnak kényelmessé és gázliftes megoldással állíthatók - de persze az ülőrész kivitelezése, megjelenése sem mindegy! Ez ragad meg minket először. Modern, vagány, vidám megjelenésű formaöntött modellre gondoltunk?

Vagy olyat szeretnénk, amelynek ülőrésze mutatós textilbőr – ezek is a legkülönfélébb színekben vagy színkombinációkban kaphatók -, ötvözve az eleganciát a modern külsővel? A színeken túl a formák is változatosak, így könnyen eldönthetjük, melyik típus lenne igazán nekünk való.

Visszafogottan elegáns hatást keltenek a rétegelt lemezből készült, kellemes fa árnyalatú, háttámlás és az ülőrészen párnázott bárszékek. A textilbőr ülőfelületes modellek között szép számmal akadnak kényelmes háttámlásak is, vetekedve a normál étkezőszékek előnyeivel.

Klasszikus berendezésű üzletbe, étkezőbe, amerikai konyhába keresünk ideális bárszéket? Legyen a miénk egyik típus a hagyományos megjelenésű, masszív, tömör fa bárszékek közül, melyek szinte a gyönyörű, klasszikus étkezőszékek magas lábakon álló másai!

A kisszék-választék – természetes fa külsővel vagy acél csővázas változatban - azoknak ajánlott, akiknél mindig hiányzik még egy kis ülőhely…

Mutatós bárfotelekkel és bárasztalokkal rendezhetjük be üzletünket vagy akár otthonunkat is, ha tetszik ez a stílus! Ötletes, hangulatos kávézós hely alakítható ki a bárokban látható asztallal és krómozott acél lábon álló, ám alacsony bárfotelekkel. A bárszékekkel igazán különlegessé, sőt trendivé tehető a konyha, az étkező, a nappali és a kávézó – ha vonzz bennünket ez a stílus, nem érdemes kihagyni...!Kapcsolódó cikkek

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Emeletes és galériaágy: fekhely, kuckó, játéktér!
Franciaágyak ágytakarósan

Franciaágyak ágytakarósan

Nem kell sokat bíbelődni vele…
Gyermek forgószék kínálat

Gyermek forgószék kínálat

Ide a forgószékemmel!
Franciaágyak tömör fenyőből

Franciaágyak tömör fenyőből

Egy igazán barátságos ágykeret!
Komód- és kisszekrény választék

Komód- és kisszekrény választék

Vigyük akár kettesével!