Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Kanapét dizájnosan!

Ha mindig is arról álmodtunk, hogy otthonunkat kifejezetten modern, divatos stílusban, netán élénk színekkel rendezzük be, nem hiányozhat belőle a design kanapé sem!

Igen – ez az a kanapé, amit, ha megpillantunk, az álmélkodás vesz rajtunk erőt. Azonnal ki kell próbálnunk! Nemcsak megjelenésükben, színükben is olyan egyediek és látványosak, hogy szinte vonzzák az embert!

Vannak viszont, akiket visszatarthat a szemrevaló design kanapék vásárlásától, hogy úgy érzik, csupán nappal adhatnak ideális kényelmet – nos, ez nem teljesen igaz.

Egyes modellek valóban nem alkalmasak éjjeli pihenésre – így a szivacsos kanapé, a nem nyitható vagy a csak vendégágynak kényelmes változatok -, de ha erre van szükség, egy design kanapé is lehet kiváló ágyunk mindennapos alvásra: a táskarugós modelleket bátran használhatjuk erre a célra!

Ami a stílust illeti, hagyományos megjelenésű, visszafogottabb, de szögletes vonalvezetésű, igen modern kanapékból is választhatunk. Itt aztán el lehet engedni a fantáziát!

Egy valódi bőr, piros, tekintélyes külsejű, fix olaszos kanapét szeretnénk, vagy egy, az ötvenes évek stílusát a modern dizájnnal ötvöző modellt? Olyan kanapéra vágyunk, amilyen akár a nagyinak is tetszene formára, mégis modern az összhatása?

Igazán fiatalos választás a krómozott lábakkal készült design kanapé, lehajtható karfával – így alakítható ággyá -, az üdítően színes szövettel ellátott-, vagy az állítható dőlésszögű, meglepő külsejű modell, valamennyi mutatós főszereplője lehet a nappalinak, de a hálószoba vagy a vendégszoba, sőt a gyerekszoba bútoraként is kényelmes.

A design kanapé ideális választás irodába is. Valódi bőr- vagy textilbőr bevonattal kitűnő, impregnált szövettel pedig könnyen tisztítható. A szivacsos dizájn kanapék mindennapos látványnak számítanak munkahelyi terekben! Melyik felel meg ízlésünknek?Kapcsolódó cikkek

Milyen a jó étkezőasztal?

Milyen a jó étkezőasztal?

Étkezéshez és traccspartikhoz...
Franciaágyak trópusi keményfából

Franciaágyak trópusi keményfából

Ilyen ágyban igazi királyok lehetünk!
Franciaágyak kárpitozottan

Franciaágyak kárpitozottan

Kárpitozott rendezettség
Rugós matrac variációk

Rugós matrac variációk

Gondolkodjunk rugósban!