Fejléc scriptblokk

Kanapét dizájnosan!

Ha mindig is arról álmodtunk, hogy otthonunkat kifejezetten modern, divatos stílusban, netán élénk színekkel rendezzük be, nem hiányozhat belőle a design kanapé sem!

Igen – ez az a kanapé, amit, ha megpillantunk, az álmélkodás vesz rajtunk erőt. Azonnal ki kell próbálnunk! Nemcsak megjelenésükben, színükben is olyan egyediek és látványosak, hogy szinte vonzzák az embert!

Vannak viszont, akiket visszatarthat a szemrevaló design kanapék vásárlásától, hogy úgy érzik, csupán nappal adhatnak ideális kényelmet – nos, ez nem teljesen igaz.

Egyes modellek valóban nem alkalmasak éjjeli pihenésre – így a szivacsos kanapé, a nem nyitható vagy a csak vendégágynak kényelmes változatok -, de ha erre van szükség, egy design kanapé is lehet kiváló ágyunk mindennapos alvásra: a táskarugós modelleket bátran használhatjuk erre a célra!

Ami a stílust illeti, hagyományos megjelenésű, visszafogottabb, de szögletes vonalvezetésű, igen modern kanapékból is választhatunk. Itt aztán el lehet engedni a fantáziát!

Egy valódi bőr, piros, tekintélyes külsejű, fix olaszos kanapét szeretnénk, vagy egy, az ötvenes évek stílusát a modern dizájnnal ötvöző modellt? Olyan kanapéra vágyunk, amilyen akár a nagyinak is tetszene formára, mégis modern az összhatása?

Igazán fiatalos választás a krómozott lábakkal készült design kanapé, lehajtható karfával – így alakítható ággyá -, az üdítően színes szövettel ellátott-, vagy az állítható dőlésszögű, meglepő külsejű modell, valamennyi mutatós főszereplője lehet a nappalinak, de a hálószoba vagy a vendégszoba, sőt a gyerekszoba bútoraként is kényelmes.

A design kanapé ideális választás irodába is. Valódi bőr- vagy textilbőr bevonattal kitűnő, impregnált szövettel pedig könnyen tisztítható. A szivacsos dizájn kanapék mindennapos látványnak számítanak munkahelyi terekben! Melyik felel meg ízlésünknek?


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Kókusz-latex matrac kínálat

Kókusz-latex matrac kínálat

Ha azt a plusz még fokoznánk is…
Alaprajz készítés egyszerűen

Alaprajz készítés egyszerűen

Néhány tipp, hogy egyszerű legyen!
Könyvespolcból sosem elég!

Könyvespolcból sosem elég!

Ami a lakásból nem hiányozhat!
Nappaliba ideális szekrénysorok

Nappaliba ideális szekrénysorok

Mindennek megvan benne a helye...
Franciaágyak modern külsővel

Franciaágyak modern külsővel

Modern otthonba csak ilyet választhatunk...