Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Matracvédő és párna választék

Érdemes gondoskodni matracaink védelméről, ha azt szeretnénk, hogy igazán hosszú életűek legyenek. De ha profi párnára vagy díszpárnára van szükségünk, abból is válogathatunk!

Egy jól bevált ágybetétet nem szeretnénk néhány év után lecserélni – ezért érdemes rá védőhuzatot szerezni! A könnyű piszkolódás ellen tökéletes védelmet nyújtanak a 100 százalékos pamut bevonatú matracvédők, melyeket több méretben is választhatunk és gumírozott szélüknek köszönhetően felhelyezésük sem nehéz.Töltetük távol tartja a baktériumokat és a port is. A mosható matracvédők babák, idősek és betegek ágyán is jól használhatók.

Hiányos az ágynemű? Szükségünk lenne egy jól kiképzett párnára?

Memory párna több méretben és formában rendelkezésünkre áll – legyen az hagyományos formájú vagy az ergonómikus kialakítású anatómiai párna.

Ezek főként a magas párnát kedvelők és az oldalt fekvők számára nyújtanak ideális pihenést.

Vannak formázott, kedves, színes huzatú párnák is, melyek nemcsak alvás közben tesznek jó szolgálatot – biztosítva az egészséges pozíciót -, hanem az ágyon önmagukban is remekül mutatnak!

Ám ha nem alvásra szánnánk, hanem dísznek vagy akár karfának, választhatunk a különféle formában és számos színben kapható párnák közül – bármelyikre szavazhatunk, mutatóssá teszik az ágyat, a kanapét! A hagyományos-, de az ovális, hosszúkás formájúból is akad bőven kínálat – képzeljük csak el vele kiszemelt bútorunkat!

Igazi hangulatteremtők a négyzetes alakú vastag párnák, amelyeken akár a padlón is kényelmesen ücsöröghetünk…akár egy puffon! A hálószoba és a vendégszoba, de a nappali és a gyerekszoba is ötletesen dekorálható velük.Kapcsolódó cikkek

Bútorápolószer kínálat

Bútorápolószer kínálat

Hogyan maradhatnak szépek a bútoraink?
Franciaágyak ágytakarósan

Franciaágyak ágytakarósan

Nem kell sokat bíbelődni vele…
Fenyő gardróbszekrény variációk

Fenyő gardróbszekrény variációk

A fenyő, ami elnyeli a ruhát…
Tálalószekrény: dísz és segéd

Tálalószekrény: dísz és segéd

Az a bizonyos „hab a tortán”...