Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Gardróbszekrény: a tárolás királya

Nincs is jobb érzés annál, amikor van elég helyünk a ruháknak! Méretes polcok az összehajtható holmiknak és persze akasztós rész a vállfára valóknak. Mi kell ehhez? Egy praktikus gardróbszekrény!

Sokkal egyszerűbben megtaláljuk ruháinkat, ha olyan szekrényben tároljuk a holminkat, amely átlátható, könnyen kezelhető és van benne elegendő hely. A legcélszerűbb természetesen, ha  a hálószoba terében van lehetőség gardróbszekrény elhelyezésére, de sok esetben a nappaliba kerül a gardrób.

Valójában mindegy, hová fér el, ha stílusában illeszkedik a környezetébe, és mellette jól szolgál bennünket. Persze, azért minden helyiségnek megvannak a maga jellegzetességei, érdemes a gardróbot is ezekhez igazítani.

Egy gyerekszoba terébe például tökéletes választás lehet a juhar alapszínű, élénk, zöld vagy narancsszínű frontrészekkel készült gardróbszekrény – könnyedén beilleszthető a gyermekek mesevilágába!

A nappaliban és a hálóban remekül mutathat egy komoly megjelenésű klasszikus gardrób –különösen, ha szeretjük a régies hangulatot és egyébként is hagyományos bútorokkal rendeztük be otthonunkat. 

A szekrények kialakítása más és más lehet – van, amelyiken központi helyet foglal el a tükör, más modellek viszont nem is tartalmazzák.

Választhatunk teljesen egyszerű megjelenésű, magasabb vagy alacsonyabb, természetes színével kellemes hangulatot teremtő gardróbot, szokványos nyitással vagy éppen eltolható ajtókkal. Egyes modellek kérhetők tükrös változatban is!
A modern gardróbszekrények választéka alighanem elbűvöl majd minket!

A szép fa árnyalatokban kapható vagy két színkombinációjú, szögletes vonalú szekrények mellett külön típusba sorolhatók a minimál stílusú terekben remekül mutató, különleges megoldásokkal készült, formabontó gardróbszekrények, akár ruhaliftes változatban.

A más színű frontrészekkel érdekessé tett modellek igen vonzóak, de ha egy valóban rendhagyó gardróbra vágyunk, a nyomtatott képpel és üveggel borított, tolóajtós szekrények lesznek a nekünk valók! Gyerekszobai is felnőtt hálószobai változataik is vannak – csak választanunk kell!Kapcsolódó cikkek

Hab matrac variációk

Hab matrac variációk

Habosat az ágykeretbe!
A színek jelentése

A színek jelentése

Neked melyik szín a kedvenced?
Festés

Festés

Örök kérdés: Mi végezzük a festést vagy bízzuk rá egy mesterre?
Mielőtt bútort vennél

Mielőtt bútort vennél

Pár jótanács!
Bútorápolószer kínálat

Bútorápolószer kínálat

Hogyan maradhatnak szépek a bútoraink?