Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Szabadtéri étkezőgarnitúrák

Van egy kis helyünk a szabadban? Erkély, terasz, kisebb vagy nagyobb udvar? Akkor ne habozzunk, válasszunk a kinti lazításhoz étkezőgarnitúrát!

Remek érzés a szabadban lenni, amikor kellemes az idő – süt a nap, enyhe szellő fújdogál, akár késő estig is kinn lehet üldögélni. Akinek van kertje vagy erkélye, ezt nyugodtan megteheti – persze nem árt, ha van hozzá egy mutatós kerti garnitúrája!

Udvarba bátran beszerezhetünk akár nagyobbat is, de teraszra, erkélyre mindenképp kisméretű kültéri étkezőgarnitúra felel meg. Olyan, ami jól elfér a sarokban, és még meg is tudjuk kerülni, nem lesz az erkély túlzsúfolt.

Egy szép kerti garnitúra mellett öröm falatozni, teázni, kávézgatni, sőt akár dolgozni is. Lássuk, milyen modellekből választhatunk!

Akár bele is kuporodhatunk a szélesebb, kerek karfás étkezőszékekbe, amelyek mellett kedves megjelenésű, polcos kisasztalra pakolhatunk – ez a csíkosnak tűnő, krémszínű-barna kombinációjú szintetikus rattan kültéri étkezőgarnitúra sokak kedvence lehet bájos, természetes külseje miatt.

Ugyancsak a természet színei köszönnek vissza a sötétbarna, acélvázas szintetikus rattan garnitúrán, amely hasonlóan kialakított asztalkával, alul kosár kinézetű polccal értékes pakolófelület, sőt még az asztal külső peremét is rattan borítja.

Kissé más jellegű, kevésbé lágy vonalú, de igen mutatós a bézs és sötétzöld párosítású kültéri étkezőgarnitúra, szintén szintetikus rattan bevonattal.

Az étkezőasztal magas és karcsú külsejével kissé kiemelkedik, a székek nőies eleganciája pedig különösen harmonikussá teszi a garnitúra megjelenését. Nemcsak garnitúrában, hanem elemenként is kérhetjük az asztalokat és a székeket, ízlés szerint berendezve a teraszt vagy a kert üldögélésre kialakított zugát. Már ki is ülhetünk a szabadba!Kapcsolódó cikkek

Gyerekszobai író- és számítógépasztalok

Gyerekszobai író- és számítógépasztalok

Gyerekszobából sem hiányozhat az íróasztal!
Elemes bútorokkal gyors és nagyszerű!

Elemes bútorokkal gyors és nagyszerű!

Szép összhang, egyik napról a másikra
Tálalószekrény: dísz és segéd

Tálalószekrény: dísz és segéd

Az a bizonyos „hab a tortán”...
Memóriás matrac kínálat

Memóriás matrac kínálat

Memóriával felturbózva
Munkára: íróasztallal, számítógépasztallal

Munkára: íróasztallal, számítógépasztallal

Megfelelő asztalt a dolgozósarokba!