Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Kell egy jó éjjeliszekrény!

… pontosabban egy vagy több éjjeliszekrény! Ebből a praktikus kis bútordarabból akár négy-öt is jó szolgálatot tesz a lakásban, az ágy és a kanapé mellé is bátran rakhatjuk, de tulajdonképpen bárhol megállja a helyét.

Az éjjeliszekrénynek megvan az a jó tulajdonsága, hogy kicsi, tehát könnyen mozgathatjuk, és lényegében minden helyiségben megtaláljuk a helyét – beválik remek kis pakolóként, tárolóként és lámpatartónak is nagyszerű.

Sok esetben jár éjjeliszekrény az ágykeret mellé, de ha nem, válasszunk ízlés szerint olyat, amely stílusában, színében hasonló az ágyhoz és a bútorokhoz.

Fenyőbútorokkal van tele a szoba? Akkor hozzájuk illő kis tárolószekrény lesz az igazi.
Klasszikus, hagyományos berendezésű a hálószoba, a nappali vagy éppen a vendégszoba? Válogassunk a nosztalgikus hangulatú, elegáns lábakon álló, faragott díszítésű vagy visszafogottan klasszikus éjjeliszekrények közül.

Egyszerű megjelenésű, de valamilyen szép, természetes árnyalatú, esetleg élénk színnel feldobott modellt szeretnénk? Több mutatós, bútorlapos kisszekrény áll rendelkezésünkre, a gyerekszobai darabok különösen szemrevalóak zöld vagy kék frontrészeikkel!

Modern szobába modern, vagy akár minimalista stílusú kiegészítőt is választhatunk. A pompás, szögletes vonalvezetésű modellek mellett - melyek között világos és sötét színekben is bőven találunk megfelelőt -, akár egyedi, dekoratív, textilbőr kárpittal készült polcos éjjeliszekrényt is kapunk. Nem nehéz velük kiegészíteni a szobát!Kapcsolódó cikkek

Memóriás matrac kínálat

Memóriás matrac kínálat

Memóriával felturbózva
Mielőtt bútort vennél

Mielőtt bútort vennél

Pár jótanács!
Tálalószekrény: dísz és segéd

Tálalószekrény: dísz és segéd

Az a bizonyos „hab a tortán”...
Matracok gyermekméretben

Matracok gyermekméretben

Gyerkőcmatrac: kisebbet és kényelmeset!
Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Melyik legyen?