Fejléc scriptblokk

Kell egy jó éjjeliszekrény!

… pontosabban egy vagy több éjjeliszekrény! Ebből a praktikus kis bútordarabból akár négy-öt is jó szolgálatot tesz a lakásban, az ágy és a kanapé mellé is bátran rakhatjuk, de tulajdonképpen bárhol megállja a helyét.

Az éjjeliszekrénynek megvan az a jó tulajdonsága, hogy kicsi, tehát könnyen mozgathatjuk, és lényegében minden helyiségben megtaláljuk a helyét – beválik remek kis pakolóként, tárolóként és lámpatartónak is nagyszerű.

Sok esetben jár éjjeliszekrény az ágykeret mellé, de ha nem, válasszunk ízlés szerint olyat, amely stílusában, színében hasonló az ágyhoz és a bútorokhoz.

Fenyőbútorokkal van tele a szoba? Akkor hozzájuk illő kis tárolószekrény lesz az igazi.
Klasszikus, hagyományos berendezésű a hálószoba, a nappali vagy éppen a vendégszoba? Válogassunk a nosztalgikus hangulatú, elegáns lábakon álló, faragott díszítésű vagy visszafogottan klasszikus éjjeliszekrények közül.

Egyszerű megjelenésű, de valamilyen szép, természetes árnyalatú, esetleg élénk színnel feldobott modellt szeretnénk? Több mutatós, bútorlapos kisszekrény áll rendelkezésünkre, a gyerekszobai darabok különösen szemrevalóak zöld vagy kék frontrészeikkel!

Modern szobába modern, vagy akár minimalista stílusú kiegészítőt is választhatunk. A pompás, szögletes vonalvezetésű modellek mellett - melyek között világos és sötét színekben is bőven találunk megfelelőt -, akár egyedi, dekoratív, textilbőr kárpittal készült polcos éjjeliszekrényt is kapunk. Nem nehéz velük kiegészíteni a szobát!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Gyermek- és ifjúsági ágykeret típusok

Gyermek- és ifjúsági ágykeret típusok

Ahogy a csemete szeretné...
Franciaágyak trópusi keményfából

Franciaágyak trópusi keményfából

Ilyen ágyban igazi királyok lehetünk!
Bútorápolószer kínálat

Bútorápolószer kínálat

Hogyan maradhatnak szépek a bútoraink?