Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Helyet, hangulatot sarokétkezővel!

Helyet szeretnénk spórolni a konyhában, vagy jól mutatna egy kicsi, kedves étkező a nappali sarkában, mint leválasztott étkező? Sarokétkező garnitúra a megoldás!

Számos háztartásban túlzsúfoltnak tűnne a tér, ha a konyha közepén vagy sarkában egy normál méretű étkezőasztal állna székekkel – de olyan otthon is akad bőven, ahol a nappaliban oldják meg az étkezést. Ilyen esetekben egy, négy-öt ember leültetésére alkalmas étkezőgarnitúra az ideális, amely azonban tökéletesen illeszkedik a sarokba!

A sarokétkezőket ebből a célból találták ki – kedves megoldást adnak a helyszűkében levőknek, ráadásul a helyes sarokétkezők hangulata utánozhatatlan…! Nem véletlen, hogy egy-egy ebéd, vacsora után „ottragad” a társaság…

Az egyszerű megjelenésű, otthonos, éger vagy calvados színárnyalatú fa bútorok rajongói különösen jól járnak, hiszen a sarokétkezők többsége ilyen. A kinyitható és nagyobbítható bútorlapos asztal körül L-alakú sarokpad és tömör fa székek állnak, így helyet adva a családnak és a vendégeknek is.

Elegánsabb változatban is kapható, visszafogott színű szövettel és mutatós étkezőszékekkel, sőt, rekeszes sarokpaddal, amely felnyitható, a konyhai kiegészítőkön túl bármi belepakolható. Az egyszerűbb külsejű, de szintén kellemes fa árnyalatokban kapható sarokétkezők piros vagy kék szövettel is nagyon mutatósak, ezekhez viszont a pad mellett ülőkék járnak.

Szögletes vonalvezetésű, modern sarokétkezőt szeretnénk? Semmi probléma! Válasszuk a textilbőr ülőfelülettel készült, több színben választható modellt, mely megjelenésével ugyancsak elcsavarja a fejünket…! Divatos, elegáns és praktikus. Ha helytakarékos megoldás kell, a sarokétkezőkben nem fogunk csalódni!Kapcsolódó cikkek

Kell egy jó éjjeliszekrény!

Kell egy jó éjjeliszekrény!

Mindig jól jöhet egy éjjeliszekrény...
Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Emeletes és galériaágy: fekhely, kuckó, játéktér!
Fenyő gardróbszekrény variációk

Fenyő gardróbszekrény variációk

A fenyő, ami elnyeli a ruhát…
Álló lámpa változatok

Álló lámpa változatok

A hangulatfény megteremtője
Festés

Festés

Örök kérdés: Mi végezzük a festést vagy bízzuk rá egy mesterre?