Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Franciaágyak modern külsővel

Egy szép franciaágy igazi főszereplő a hálószobában - legyen bármilyen stílusú. Modern berendezésű otthonba pedig aligha kerülhet más, mint egy igazán modern ágykeret.

Vannak, akik kifejezetten a klasszikus bútorokra „buknak”, ezért modern ágy szóba sem jöhet náluk, megint mások pedig az egyszerű megjelenésű bútorokat szeretik, és ennek megfelelően válogatnak újabb és újabb modelleket otthonukba.
A modern és a minimál stílus kedvelői azonban csakis ilyen jellegű ágykeretekben gondolkodhatnak.

A fiatalok például előszeretettel választanak lakásukba modern ágykeretet, amely külsejét illetően szinte bármilyen lehet – visszafogottan modern és akár extravagáns is.

E franciaágy-típusok közös jellemzője a szögletes, egyenes vonalvezetés, az érdekes megjelenésű fejvég és lábak.

Ezen belül azonban lehet az ágykeret tömörfa vagy bútorlapos, egyszínű – valamilyen mutatós természetes árnyalat -, vagy két kiválóan összeillő szín ötvözése, fényesen csillogó alumínium részletekkel.Lehet megszokott kialakítású a fekvőfelület, de akár széles peremű is.

Az egészen férfias megjelenésű modern ágykeretektől kezdve a lágyabb, nőiesebb vonalúakig szinte bármilyet találunk.

Választhatunk széles fejtámlás ágyat is, ami polcot is magába foglal – az éjjeliszekrény-probléma egy csapásra megoldva…

A modern ágykeretek többségéhez választhatunk saját éjjeliszekrényt és további bútorokat is, mivel elemes bútorcsaládok tagjai – ez sokban megkönnyíti a hálószoba berendezését! A vendégszoba is lehet igen mutatós modern franciaággyal – osszuk meg mással is az élményt, milyen érzés ilyen ágyban aludni! Nem fogjuk megbánni.Kapcsolódó cikkek

Dohányzóasztal figurákkal, műkőből

Dohányzóasztal figurákkal, műkőből

Extravagáns asztal kell? Figurás a megoldás!
Könyvespolcból sosem elég!

Könyvespolcból sosem elég!

Ami a lakásból nem hiányozhat!
Tv-állványt külön is vehetünk!

Tv-állványt külön is vehetünk!

Ha a tévé eddig nem kapott helyet…