Fejléc scriptblokk

Rugós matrac variációk

Tökéletesen kényelmes ágyra vágyunk? Akkor az ágykeret mellett olyan matracra van szükségünk, amely biztosítja a kiváló alátámasztást. Ezen ne múljon a zavartalan álom!

A megfelelő ágykeret kiválasztása még nem minden. Arról, hogy pihenésünk valóban felhőtlen legyen, a matrac ugyanúgy gondoskodik, mint az ágy. Mindennapos alvásra nem is választhatunk mást! Ám alvási szokásaink is nagymértékben meghatározzák, mely matracok lesznek számunkra tökéletesek.

A rugós matrac-választékból aszerint érdemes válogatni, hogyan szoktunk leginkább aludni. Különféle előnyökkel bír ugyanis egy-egy ágybetét, ha kifejezetten oldalt, háton vagy éppen mindenhogyan alvóknak szánták.

A félkemény rugós matracok ideálisak oldalt alvók és mindenhogyan alvók számára is.

A lágy rugós ágybetétek szintén az oldalt- és sokféleképpen alvóknak felelnek meg, de a félhason alvók is jól járnak vele.

Kemény matracot rugós változatban az válasszon, aki ugyancsak nem tudja, milyen pozícióban alszik éjszakánként, leginkább mindenhogyan.

A bonellrugók – magas minőségű, acél rugók – áldásos hatásait valamennyien élvezhetik. Kiegészülhet ugyanakkor a matrac memory réteggel is, a fokozottabb, egészséges alátámasztásért – a memória réteg különböző vastagságú lehet.

A táskarugós matracok a gerincet és a hátat szintén biztonságosan és kényelmesen tartják, minden éjszakán! A zsákrugók szintén gondoskodnak a megfelelő levegőáramlásról!

Nemcsak a megfelelő alátámasztás, a környezetbarát, antiallergén huzatok, a kellemes szellőzés is hozzájárul ahhoz, hogy ne bánjuk meg a rugós matrac választását, sőt az ágybetétek többféle méretben is rendelkezésre állnak. A hálószoba nélkülözhetetlen elemei, no és a vendégszoba ágya se teljes nélkülük! Válasszuk a legjobbat!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

... lépésről lépésre!
Gardróbszekrény: a tárolás királya

Gardróbszekrény: a tárolás királya

A ruhanemű mutatós elrejtője
Kókuszmatrac variációk

Kókuszmatrac variációk

Kókuszréteggel még jobbat aludni
Kanapét dizájnosan!

Kanapét dizájnosan!

Trendi, modern, és cseppet sem kényelmetlen!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Na de milyen is egy jó konyha?