Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Rugós matrac variációk

Tökéletesen kényelmes ágyra vágyunk? Akkor az ágykeret mellett olyan matracra van szükségünk, amely biztosítja a kiváló alátámasztást. Ezen ne múljon a zavartalan álom!

A megfelelő ágykeret kiválasztása még nem minden. Arról, hogy pihenésünk valóban felhőtlen legyen, a matrac ugyanúgy gondoskodik, mint az ágy. Mindennapos alvásra nem is választhatunk mást! Ám alvási szokásaink is nagymértékben meghatározzák, mely matracok lesznek számunkra tökéletesek.

A rugós matrac-választékból aszerint érdemes válogatni, hogyan szoktunk leginkább aludni. Különféle előnyökkel bír ugyanis egy-egy ágybetét, ha kifejezetten oldalt, háton vagy éppen mindenhogyan alvóknak szánták.

A félkemény rugós matracok ideálisak oldalt alvók és mindenhogyan alvók számára is.

A lágy rugós ágybetétek szintén az oldalt- és sokféleképpen alvóknak felelnek meg, de a félhason alvók is jól járnak vele.

Kemény matracot rugós változatban az válasszon, aki ugyancsak nem tudja, milyen pozícióban alszik éjszakánként, leginkább mindenhogyan.

A bonellrugók – magas minőségű, acél rugók – áldásos hatásait valamennyien élvezhetik. Kiegészülhet ugyanakkor a matrac memory réteggel is, a fokozottabb, egészséges alátámasztásért – a memória réteg különböző vastagságú lehet.

A táskarugós matracok a gerincet és a hátat szintén biztonságosan és kényelmesen tartják, minden éjszakán! A zsákrugók szintén gondoskodnak a megfelelő levegőáramlásról!

Nemcsak a megfelelő alátámasztás, a környezetbarát, antiallergén huzatok, a kellemes szellőzés is hozzájárul ahhoz, hogy ne bánjuk meg a rugós matrac választását, sőt az ágybetétek többféle méretben is rendelkezésre állnak. A hálószoba nélkülözhetetlen elemei, no és a vendégszoba ágya se teljes nélkülük! Válasszuk a legjobbat!Kapcsolódó cikkek

Lakberendezési stílusok

Lakberendezési stílusok

Neked melyik jön be?
Nappaliba ideális szekrénysorok

Nappaliba ideális szekrénysorok

Mindennek megvan benne a helye...
Hab matrac variációk

Hab matrac variációk

Habosat az ágykeretbe!
Hálószoba

Hálószoba

A hálószoba pihenésre és alvásra való, mint ahogy azt a neve is jelzi.