Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Ágyrácsból tökéleteset!

A megfelelő ágyrács teszi ágyunkat igazán kényelmessé - ha csupán ágykeretet vásároltunk, nemcsak matracot, hanem ágyrácsot is be kell szereznünk. Többféle változatból válogathatunk.

Az ágyrács szerepe pihenésre szánt bútorunk, fekhelyünk kényelmében igen jelentős. Szépséges ágykeretünk önmagában nem fog kellemes fekhellyel szolgálni – kelleni fog rá megfelelő matrac is, amely azonban az ágyrácsra kerül. Vagyis, nem árt, ha ágyrácsból is megtaláljuk az igazán ideálisat!

Van, aki a legegyszerűbb típusokra szavaz – tökéletes kényelmet biztosítanak a keret nélküli, a tartókeretes, léces ágyrácsok, vagy a keresztléces, fix modellek állítható keménységgel.

Fokozottabb kényelemről gondoskodnak az ergonómikus kialakítású, farugós ágyrácsok, melyet szintén kaphatók keménységállítással, de emelhető fej- és lábvéggel is.

Az állítóható keménységű ágyrácsok exkluzív kivitelben is rendelhetők, különféle pluszokkal szolgálnak a még teljesebb kényelemért. A luxus megjelenést az ezüstös fólia csak fokozza!

Számos változat áll rendelkezésünkre akkor is, ha emelhető fej- és lábvéggel, vagy akár derékrésszel szeretnénk ágyrácsot vásárolni. Az egyszerűbbektől a motoros emelésű változatokig számos modellből válogathatunk, még gázrugós, oldalra nyitható ágyrácsot is találunk.

Az extrák lehetővé teszik, hogy akár az ágyban is megreggelizhessünk, félig fekvő helyzetben olvassunk vagy nézhessük a tévét. Ekkora kínálatból nem lesz nehéz kiválasztani a legjobbat. Hadd legyen igazán pihentető hely a hálószoba, vendégszoba!Kapcsolódó cikkek

Gyerekszobai író- és számítógépasztalok

Gyerekszobai író- és számítógépasztalok

Gyerekszobából sem hiányozhat az íróasztal!
Komód- és kisszekrény választék

Komód- és kisszekrény választék

Vigyük akár kettesével!
Kókuszmatrac variációk

Kókuszmatrac variációk

Kókuszréteggel még jobbat aludni
Fenyő komód változatok

Fenyő komód változatok

A komód se maradhat ki