Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Konyhában partner: a konyhabútor

Korán reggel máris konyhabútorunk siet a segítségünkre abban, hogy elkészíthessük a kávét, teát, reggelit – mire is mennénk nélküle a konyhában?

A konyha otthonunk azon helyisége, amelyet nehezen tudunk nélkülözni – az ételek készítéséhez, elfogyasztásához, az edények, evőeszközök tárolásához mindenképp szükséges, ahogyan alapvető bútora, a konyhabútor is: akár sokat, akár keveset sütünk-főzünk, konyhabútor nélkül bajban lennénk. Még a reggeli kávét is rajta készítjük, legyen bár a vízforraló vagy a tűzhely a segítőtársunk.

Egy konyha berendezésekor ez az elsőszámú bútor, aminek megfelelő helyet kell találni, illetve el kell dönteni, hogyan szeretnénk elhelyezni: egy falra pakolnánk a bútor elemeit, vagy L-alakban férne el?

Elemes és blokk konyhabútorok közül is válogathatunk – utóbbiak kevésbé variálhatók szabadon, mivel a munkalap nem kérhető méretre. Az elemes bútorok azonban igen könnyen elrendezhetők.

Választék van bőven! Milyen stílusban, milyen színekben képzeltük el a konyhát, milyen árnyalatokhoz szeretnénk igazítani a konyhabútort?

Dupla mosogató kell? Milyen legyen a mosogatószekrény? Szükségünk van vitrines részre is, vagy sem?

Ha szeretjük az egyszerű megjelenésű, de bőséges pakolóhellyel szolgáló, elegáns konyhaszekrényeket, kis- és nagy belmagasságú helyiségbe is megtaláljuk a megfelelőt.

A kellemes vonalú, díszítőmarással még szebbé varázsolt modellek víztiszta üvegajtókkal juhar, éger, calvados vagy akár fehér színben is a miénk lehetnek. Egyszerű konyhák ideális bútorai és kis konyhákba is beférnek.

Klasszikus külsejű, netán mesebeli konyhabútort szeretnénk? A hagyományos bútorok szerelmesei nem is választhatnak más stílusú konyhaszekrényt, mint klasszikusat: antikolt külsővel és bronz lábakkal vagy akár keretezett ajtókkal patinázott dió színben – több gyönyörű modellből választhatunk, amely a stílust a praktikummal ötvözi…

Modern vagy minimál stílusú, szögletes vonalvezetésű konyhabútor a vágyunk? Számos típust találunk. A modern konyhaszekrényekre különösen jellemző a rendhagyóbb megjelenés, a felső szekrények érdekes elhelyezése, a keskeny, alulról felfelé nyíló ajtók, a kicsúsztatható részek, a szokatlan tervezés. Aki a különleges megoldások híve, válogasson kedvére!

A letisztult formák rajongói is megtalálják a nekik való konyhabútort. Akinek konyhájában jól mutatna az összeillő színek kellemes párosítása, válasszon olyan konyhaszekrényt, melynek frontja más színű, vagy akár mutatós matrica díszíti az ajtókat a szekrény középső részén!Kapcsolódó cikkek

Kókusz-latex matrac kínálat

Kókusz-latex matrac kínálat

Ha azt a plusz még fokoznánk is…
Kanapét dizájnosan!

Kanapét dizájnosan!

Trendi, modern, és cseppet sem kényelmetlen!
Hálószoba

Hálószoba

A hálószoba pihenésre és alvásra való, mint ahogy azt a neve is jelzi.
Gyerekszobai kanapék

Gyerekszobai kanapék

Szieszta gyerek módra
Milyen a jó étkezőasztal?

Milyen a jó étkezőasztal?

Étkezéshez és traccspartikhoz...