Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Kókuszmatrac variációk

Hiányzik az ágyunkba egy jóféle matrac? Vagy a régi ágybetét feladta a küzdelmet? Válasszunk helyette kókuszmatracot, amely kényelemben verhetetlen.

Megfelelő matrac nélkül egy kiváló ágykerettel nem megyünk semmire – a jó minőségű ágybetét biztosítja az egészséges alátámasztást, ezzel együtt a pihentető alvást, legyen szó akár a hálószoba, akár a vendégszoba fekhelyéről. Számos matrac típusból választhatunk, ha vásárlásra kerül a sor. De lássuk, miért essen választásunk éppen a kókuszmatracra…?

A rugalmas kókuszmatracok kemény és félkemény változatai elsősorban a háton alvóknak ajánlottak, de azok sem fognak benne csalódni, akik nem tudják, milyen pozícióban alszanak legtöbbet: ők a mindenhogyan alvók.

Átlagos testsúlyúak kiváló pihenőhelyét adják a kókusz-hideghab matracok, melyek kókuszrosttal és ortopédikus hideghabbal készülnek - káros anyagoktól mentesek, természetes latex-szerű tulajdonságokkal bírnak, így biztosítva számunkra a kiváló alátámasztást mindennapos alvásra és a megfelelő szellőzést.

A forgatható kókuszmatracok további előnye, hogy speciális meleg- és hidegtartó huzattal rendelkeznek, melyeket így minden évszakban tökéletesen kihasználhatunk.

Nagyobb testsúllyal is nyugodtan voksolhatunk az ökomix kemény kókuszmatracokra – a háton és a hason alvók számára ideálisak. A klímacentrumos kókuszrétegen túl heterogén hab alkotja őket, fekvőfelületük perforált latex. A perforált lemez jótékony tulajdonságainak köszönhetően az izomzatot stimulálja és a vérkeringést elősegíti, megakadályozva a végtagok zsibbadását.

Ezt a kókuszmatrac típust kétféle huzattal vásárolhatjuk meg. Vagy steppelt, szőtt felső réteggel, mely igen jó nedvesség-elvezetéssel bír, vagy puha frottír huzattal, amelyet levehetünk és kimoshatunk. Szavazzunk a kókuszra!Kapcsolódó cikkek

Dohányzóasztal figurákkal, műkőből

Dohányzóasztal figurákkal, műkőből

Extravagáns asztal kell? Figurás a megoldás!
Franciaágyak modern külsővel

Franciaágyak modern külsővel

Modern otthonba csak ilyet választhatunk...
Fenyő komód változatok

Fenyő komód változatok

A komód se maradhat ki
Kell egy jó éjjeliszekrény!

Kell egy jó éjjeliszekrény!

Mindig jól jöhet egy éjjeliszekrény...
Matracok gyermekméretben

Matracok gyermekméretben

Gyerkőcmatrac: kisebbet és kényelmeset!