Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Mindig kell: előszobafal és cipősszekrény

A legkisebb előszobába is elfér egy praktikus kis előszobafal, amely a fogast, akasztót, cipősszekrényt és a tükröt tartalmazza. Nagyobb hely esetén pedig bővülnek a variációs lehetőségek…

Milyen egy jó előszoba? Igen fontos helyiségről van szó, hiszen először ide lép be az ember megérkezve a lakásba, de ha vendég érkezik, őt is ez a látvány fogadja.

Szép, hangulatos és célszerű legyen hát! Lényeges, hogy az előszoba fel legyen szerelve legalább a minimális berendezéssel, amelyre felakasztható a kabát, rárakható egy esernyő vagy más apróságok, a kalaptartóra a sapkák, az alsó részbe cipők. No és persze legyen miben szemrevételeznünk a külsőnket: tükör.

A mutatós kisméretű előszobafalak egyszerű és modern változatban is kaphatók – kellemes bükk, éger vagy noce tango színben, sőt akár két szín egyedi kombinációjával -, de nem hiányoznak a klasszikus berendezésű otthonokba tökéletesen illeszkedő, hagyományos modellek sem.

A legszükségesebb dolgok kényelmesen elférnek ezeken a kisbútorokon: fogassal, akasztóval, tükörrel vannak felszerelve, az aljuk cipősszekrényt rejt.

Egy kissé több hellyel rendelkezve már akár akasztós szekrénnyel ellátott előszoba bútort is választhatunk: így a kabátok nyugodtan kikerülhetnek ebbe a helyiségbe a szobák gardróbjaiból.

Az elemes előszobabútor-változatok egyéb lehetőségeket is rejtenek: elemeiket tetszés szerint igazíthatjuk, így egy rendhagyó alakú helyiséget is remekül be tudunk rendezni velük. Ha teljes előszoba-berendezésre nem, ellenben cipősszekrényre szükségünk lenne, a magas, többajtós vagy az alacsony, egy-két ajtós szekrények egyaránt a miénk lehetnek – sőt, ha szekrény sem kell, rendelkezésünkre áll a modern, polcos cipőtartó! Válogassunk igény szerint!Kapcsolódó cikkek

Elemes bútorokkal gyors és nagyszerű!

Elemes bútorokkal gyors és nagyszerű!

Szép összhang, egyik napról a másikra
Franciaágyak modern külsővel

Franciaágyak modern külsővel

Modern otthonba csak ilyet választhatunk...
Puffos dohányzóasztalok

Puffos dohányzóasztalok

Akár a japánoknál...