Fejléc scriptblokk

Mindig kell: előszobafal és cipősszekrény

A legkisebb előszobába is elfér egy praktikus kis előszobafal, amely a fogast, akasztót, cipősszekrényt és a tükröt tartalmazza. Nagyobb hely esetén pedig bővülnek a variációs lehetőségek…

Milyen egy jó előszoba? Igen fontos helyiségről van szó, hiszen először ide lép be az ember megérkezve a lakásba, de ha vendég érkezik, őt is ez a látvány fogadja.

Szép, hangulatos és célszerű legyen hát! Lényeges, hogy az előszoba fel legyen szerelve legalább a minimális berendezéssel, amelyre felakasztható a kabát, rárakható egy esernyő vagy más apróságok, a kalaptartóra a sapkák, az alsó részbe cipők. No és persze legyen miben szemrevételeznünk a külsőnket: tükör.

A mutatós kisméretű előszobafalak egyszerű és modern változatban is kaphatók – kellemes bükk, éger vagy noce tango színben, sőt akár két szín egyedi kombinációjával -, de nem hiányoznak a klasszikus berendezésű otthonokba tökéletesen illeszkedő, hagyományos modellek sem.

A legszükségesebb dolgok kényelmesen elférnek ezeken a kisbútorokon: fogassal, akasztóval, tükörrel vannak felszerelve, az aljuk cipősszekrényt rejt.

Egy kissé több hellyel rendelkezve már akár akasztós szekrénnyel ellátott előszoba bútort is választhatunk: így a kabátok nyugodtan kikerülhetnek ebbe a helyiségbe a szobák gardróbjaiból.

Az elemes előszobabútor-változatok egyéb lehetőségeket is rejtenek: elemeiket tetszés szerint igazíthatjuk, így egy rendhagyó alakú helyiséget is remekül be tudunk rendezni velük. Ha teljes előszoba-berendezésre nem, ellenben cipősszekrényre szükségünk lenne, a magas, többajtós vagy az alacsony, egy-két ajtós szekrények egyaránt a miénk lehetnek – sőt, ha szekrény sem kell, rendelkezésünkre áll a modern, polcos cipőtartó! Válogassunk igény szerint!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Hálószoba

Hálószoba

A hálószoba pihenésre és alvásra való, mint ahogy azt a neve is jelzi.
Fenyő gardróbszekrény variációk

Fenyő gardróbszekrény variációk

A fenyő, ami elnyeli a ruhát…
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

... lépésről lépésre!
Memóriás matrac kínálat

Memóriás matrac kínálat

Memóriával felturbózva
Nincs többé folt?

Nincs többé folt?

Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?