Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Mindig kell: előszobafal és cipősszekrény

A legkisebb előszobába is elfér egy praktikus kis előszobafal, amely a fogast, akasztót, cipősszekrényt és a tükröt tartalmazza. Nagyobb hely esetén pedig bővülnek a variációs lehetőségek…

Milyen egy jó előszoba? Igen fontos helyiségről van szó, hiszen először ide lép be az ember megérkezve a lakásba, de ha vendég érkezik, őt is ez a látvány fogadja.

Szép, hangulatos és célszerű legyen hát! Lényeges, hogy az előszoba fel legyen szerelve legalább a minimális berendezéssel, amelyre felakasztható a kabát, rárakható egy esernyő vagy más apróságok, a kalaptartóra a sapkák, az alsó részbe cipők. No és persze legyen miben szemrevételeznünk a külsőnket: tükör.

A mutatós kisméretű előszobafalak egyszerű és modern változatban is kaphatók – kellemes bükk, éger vagy noce tango színben, sőt akár két szín egyedi kombinációjával -, de nem hiányoznak a klasszikus berendezésű otthonokba tökéletesen illeszkedő, hagyományos modellek sem.

A legszükségesebb dolgok kényelmesen elférnek ezeken a kisbútorokon: fogassal, akasztóval, tükörrel vannak felszerelve, az aljuk cipősszekrényt rejt.

Egy kissé több hellyel rendelkezve már akár akasztós szekrénnyel ellátott előszoba bútort is választhatunk: így a kabátok nyugodtan kikerülhetnek ebbe a helyiségbe a szobák gardróbjaiból.

Az elemes előszobabútor-változatok egyéb lehetőségeket is rejtenek: elemeiket tetszés szerint igazíthatjuk, így egy rendhagyó alakú helyiséget is remekül be tudunk rendezni velük. Ha teljes előszoba-berendezésre nem, ellenben cipősszekrényre szükségünk lenne, a magas, többajtós vagy az alacsony, egy-két ajtós szekrények egyaránt a miénk lehetnek – sőt, ha szekrény sem kell, rendelkezésünkre áll a modern, polcos cipőtartó! Válogassunk igény szerint!Kapcsolódó cikkek

Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Na de milyen is egy jó konyha?
Az ülőgarnitúra jellemzői

Az ülőgarnitúra jellemzői

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái
Kanapét dizájnosan!

Kanapét dizájnosan!

Trendi, modern, és cseppet sem kényelmetlen!
Vákuummatrac variációk

Vákuummatrac variációk

A matrac vákuummal az igazi!
Gyerekszobai író- és számítógépasztalok

Gyerekszobai író- és számítógépasztalok

Gyerekszobából sem hiányozhat az íróasztal!