Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Válasszunk puffot, ülőkét!

Mi a teendő, ha az ülőgarnitúrán időnként nem fér el mindenki, vagy jól jönne valami, amire a lábat is fel lehet rakni pihentetni? Mit szólnánk egy jó kis puffhoz?

Mire jó a puff vagy az ülőke? Ez a talán feleslegesnek tűnő kisbútor nagyon jó szolgálatot tehet – nemcsak megtoldja egy kissé az ülőgarnitúrát vagy a kanapét, kiváló lábtartóként szolgál és rövid távon kényelmes ülőhely is. Arról nem is szólva, hogy még a tálcát is rá lehet tenni, tele finomságokkal.

Egyes ülőgarnitúrákhoz lehet rendelni puffot, vagy eleve jár hozzájuk – legtöbb esetben azonban magunknak kell választanunk egyet, ha igény van rá.Nos, az ülőke- és puff kínálatban találunk modellt az egyszerű-, a modern és a klasszikus megjelenésű ülőgarnitúrákhoz is.

A legegyszerűbb kárpitozott modellek a más színben és mintával is kérhető puffok - szivacsos változatban és pakoló rekesszel is kaphatók: nagyon hasznosak, mert elég felnyitni őket, és a legszükségesebb játékokat, apróságokat pillanatok alatt elrejthetjük bennük.

A puff amúgy is gyakorta a gyerekek kedvenc ülőhelye – így máris két funkciót betölt!

Mivel különféle szövetekkel választhatjuk, bármelyik kanapé vagy ülőgarnitúra mellé, de akár önállóan is használhatók. 

Elegánsabb megjelenésű puffot is találunk: bonellrugós ülőfelülettel, görgős lábakkal vagy fix kivitelben, alsó és felső részüknek szintén kérhetünk más-más szövetet, hogy teljesen szobánk világához igazíthassuk ezt a kisbútort.

Bőr- vagy textilbőr kanapék, ülőgarnitúrák tökéletes kiegészítői lehetnek a többféle külsővel kapható fix puffok, de az aranyozott színű párnával készült, alacsony modell is kiváló elegáns ülőgarnitúrákhoz. Kerek vagy kocka alakú puffot szeretnénk? Itt megtaláljuk!

Modern garnitúrák vagy sarkok kiegészítőjeként ajánlottak a tömör fa lábakon vagy mutatós, krómozott acél szánlábakon álló, modern stílusú táskarugós puffok, melyek kényelmi szempontból különösen figyelemreméltóak.

Bármelyik helyiségben hasznát vesszük: az ülőke vagy puff nemcsak a nappaliban nagy segítség, önállóan a gyerekszoba, vendégszoba vagy a hálószoba terében is remekül mutat. Válasszuk a legjobbat!Kapcsolódó cikkek

Komód- és kisszekrény választék

Komód- és kisszekrény választék

Vigyük akár kettesével!
Franciaágyak ágytakarósan

Franciaágyak ágytakarósan

Nem kell sokat bíbelődni vele…
Fenyő íróasztal választék

Fenyő íróasztal választék

Természetes munkaasztalt!
Tv-állványt külön is vehetünk!

Tv-állványt külön is vehetünk!

Ha a tévé eddig nem kapott helyet…