Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Bútorápolószer kínálat

Mire van szükségünk, ha azt szeretnénk, hogy újonnan vásárolt bútoraink, kiegészítőink ne nézzenek ki pár éven belül úgy, mintha egy évtizedesek lennének? Nos, jó bútorápoló szerekre.

Tegyük bútorainkat hosszú életűvé! Az igény jogos, hiszen egy megfelelő bútorra nem kevés pénzt áldozunk. Nem szeretnénk, ha idejekorán „lerongyolódnának”, tönkremennének, de az is elég, ha felületük már nem mutat olyan szépen, mint régen.

Mit tehetünk annak érdekében, hogy megőrizzük szépségüket? Bőr ülőgarnitúrákat, székeket bőrápoló balzsammal érdemes kezelni.

A méhviaszos bőrápoló balzsam kétféle változatban is kapható, tápláló és vízlepergető tulajdonságokkal bír.

A bőr bútor eredeti színe és lágy tapintása nem lesz egyhamar a múlté, ha használjuk ezeket a bőrápoló szereket. Kíméletesen tisztítja viszont őket a bőrtisztító gél – a szennyeződések és a zsírosodás ellensége, valódi és műbőrre is jó.

A bőr felületét vízlepergetővé varázsolja, mindenféle bőrre alkalmas védelem az impregnáló spray: a nubuknak, a velúrnak és a bokszbőrnek is jó barátja, sőt cipőkre is megfelelő.

Narancsillatú tisztító zselével takarítani és foltot tisztítani is lehet, a bútorokon túl üvegre, szőnyegekre, kárpitra is tudjuk használni.

Tisztító kristállyal egyben kapunk olyan bútortisztítót, amely tisztít, políroz és konzervál, ráadásul kiválóan alkalmazható a tűzhelyek, a mosogatók, sőt, edények kimosására, de a fürdőszobában is kitűnő, a csapok, a kád, a csempék és a tükör is megköszöni gondoskodását. Műanyag és krómozott felületek tisztítására ugyancsak alkalmas, a járművekben is.

Textiljeinket szintén óvhatjuk, javíthatjuk a megfelelő bútorápoló szerek alkalmazásával. A textilekből könnyen eltávolítja a kellemetlen szagokat egy jó textilfrissítő. Ám ha arra van szükség, hogy kiigazítsunk egy hibát, bútorjavító textilragasztóra van szükségünk. Az elszakadt textilek problémáját egyszerűen orvosolhatjuk vele, ruhák javításához is használható. A pillanatragasztóval, mely szinte azonnal tartós ragasztást biztosít, további területeken érhetünk el tökéletes javítást: alkalmazható gumira, fémre, fára, üvegre, kerámiára, műanyagra és bőrre is.

Hogy a takarítást megkönnyítsük, egy mikroszálas törlőkesztyű sem fog ártani! Őrizzük meg bútorainkat, tárgyainkat közel olyannak, ahogyan megvettük őket!Kapcsolódó cikkek

Fenyő gardróbszekrény variációk

Fenyő gardróbszekrény variációk

A fenyő, ami elnyeli a ruhát…
Festés

Festés

Örök kérdés: Mi végezzük a festést vagy bízzuk rá egy mesterre?
Fényt ide! Asztali lámpák

Fényt ide! Asztali lámpák

Ha a központi fény nem elég...
Franciaágyak kárpitozottan

Franciaágyak kárpitozottan

Kárpitozott rendezettség
Rugós matrac variációk

Rugós matrac variációk

Gondolkodjunk rugósban!