Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Könyvespolcból sosem elég!

Akár könyveknek, akár dísztárgyaknak, apróságoknak, akár térelválasztóként, érdemes beruháznunk néhány szép könyvespolcba. Minden helyiségbe elkél!

A könyvespolc az egyik legnagyszerűbb bútor otthonunkban – minél több van belőle, annál jobb! Nemcsak jól pakolható, de több funkciót is betölt, akár térelválasztóként is használható.

Igazi kis színes világot teremt az egymás mellett sorakozó szekrények sorában, mivel polcaira a legkülönbözőbb dolgokat helyezhetjük el. Színes könyveket, dísztárgyakat, fényképkereteket, cédéket, dossziékat. Vigyázzunk viszont – a túlzsúfolás az esztétikus megjelenés ellensége!

könyvespolcok egymás mellett, de a szoba más-más részeiben elhelyezve is jól mutatnak.

Az alap kialakításon túl olyat is választhatunk, amelyet alul fiókos vagy ajtós rész egészít ki – még több értékes tárolóhelyet biztosítva. Lehetnek magasak és alacsonyak, több-kevesebb polccal felszerelve.

Bőven van választási lehetőségünk, ha egyszerű, de mutatós könyvespolcokat képzeltünk el otthonunkba, ha klasszikus bútorokkal teli lakásunkba keresünk odaillő modelleket, vagy ha modern berendezés vesz körül, de hiányzik belőle néhány, a stílust jól követő könyvespolc.

Ideális szekrények nappaliba, de a gyerekszoba, a dolgozószoba is elképzelhetetlen nélkülük. Sőt, a vendégszoba és a hálószoba is! Irodahelyiségbe pedig egyenesen követelmény a könyvespolc.

Rendhagyóbb modelleket is találunk, érdekesen elhelyezett polcokkal, vagy fiókos, L-alakú könyvespolcot, amelynek frontrészei sokszínűek – a lurkók birodalmába tökéletesek, fiókjaikban rengeteg játék elfér, míg tetejükre kötetek pakolhatók. Tessék választani!Kapcsolódó cikkek

Fenyő íróasztal választék

Fenyő íróasztal választék

Természetes munkaasztalt!
Matracok gyermekméretben

Matracok gyermekméretben

Gyerkőcmatrac: kisebbet és kényelmeset!
Iroda, dolgozószoba

Iroda, dolgozószoba

Hogyan rendezd be a munkasarkot otthon?
Fából, bútorlapból készült dohányzóasztalok

Fából, bútorlapból készült dohányzóasztalok

Praktikus és szép: felszolgáló a nappaliban
Gardróbszekrény: a tárolás királya

Gardróbszekrény: a tárolás királya

A ruhanemű mutatós elrejtője