Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Milyen a jó étkezőasztal?

Rövid étkezésekhez, vagy hosszas, beszélgetős ebédekhez keresünk étkezőasztalt? Esetleg már meglevő székeinkhez illesztenénk egy mutatós darabot? Válogassunk!

Új étkezőasztalt keresünk? Megérett a régi a cserére? Az étkező helyiség mérete, valamint a berendezés stílusa is sokban befolyásolja, milyen lesz az asztalunk. Sőt, még az is, hányan ülik körül általában és a társasági összejövetelek középpontjául szolgál-e!

Érthető, hogy utóbbi esetben egy nagyméretű, vagy nagyobbítható, kinyitható étkezőasztal ideális választás – bármilyen stílusa legyen is.

Ha a konyha kicsi, vagy a nappaliból leválasztott kis étkezőt használjuk, akkor kisebb asztal is tökéletes, persze nem árt, ha bővíthető…

De lássuk, milyen modellekkel rendezhetjük be egyszerű megjelenésű konyhánkat vagy étkezőnket! A pácolt, lakkozott tömörfából készült egyszerű asztalok kellemes, természetes árnyalatokban mindig megállják a helyüket.

Visszafogottan modern, tömör fa és MDF asztallapos változataik szintén könnyen illeszthetők egyszerű berendezésű étkezőkbe – nem mellőzik az eleganciát.

Akiknek a kinyitható, apró étkezőasztalon modernebb részletek tetszenek, akár króm lábú kisasztalt is választhatnak!

A laminált bútorlapos asztallap és a króm lábak ötvözése különleges hatást kelt – a természetesség híveinek is elnyerhetik tetszését ezek az étkezőasztalok!

A könnyed, légies megjelenést kedvelők számos kisméretű üvegasztalból választhatnak. A visszafogottabbtól a tökéletesen modern, sőt minimál stílusú üveg étkezőasztalig sok-sok elegáns és nem mindennapi modell áll rendelkezésükre.

Valószínű, hogy aki szereti a rendhagyót, az kerüli a hagyományos formákat, és sokkal szívesebben dönt például egy fekete, üveglapos, V-alakú lábbal készült étkezőasztal mellett!

Formája csalós, mert négyen kényelmesen körbeülhetik. Nincs ez másként a többi, különleges megjelenésű asztallal sem!

A nagyobb méretű, szögletes asztalokat kedveljük? Nem csak a hagyományos külsejű, de megjelenésükben mégis igen eltérő modellek közül válogathatunk – a fából készült modern étkezőasztalok vonzó, újszerű részletekkel csalogatnak, de természetesen a klasszikus modellek szerelmeseinek is bőven van miből válogatni!

Fantasztikusan elegánsak, előkelőek a faragott, lakkozott lábú, gyönyörű fa árnyalatokban, sőt, antikolt cseresznye színben rendelhető hagyományos étkezőasztalok – ebben a stílusban akár kis, kerek formájút is találunk. Megvan már az igazi?Kapcsolódó cikkek

Konyhában partner: a konyhabútor

Konyhában partner: a konyhabútor

Társunk a főzésben!
Könyvespolcból sosem elég!

Könyvespolcból sosem elég!

Ami a lakásból nem hiányozhat!
Festés

Festés

Örök kérdés: Mi végezzük a festést vagy bízzuk rá egy mesterre?
Iroda, dolgozószoba

Iroda, dolgozószoba

Hogyan rendezd be a munkasarkot otthon?
Memóriás matrac kínálat

Memóriás matrac kínálat

Memóriával felturbózva