Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Milyen a jó étkezőasztal?

Rövid étkezésekhez, vagy hosszas, beszélgetős ebédekhez keresünk étkezőasztalt? Esetleg már meglevő székeinkhez illesztenénk egy mutatós darabot? Válogassunk!

Új étkezőasztalt keresünk? Megérett a régi a cserére? Az étkező helyiség mérete, valamint a berendezés stílusa is sokban befolyásolja, milyen lesz az asztalunk. Sőt, még az is, hányan ülik körül általában és a társasági összejövetelek középpontjául szolgál-e!

Érthető, hogy utóbbi esetben egy nagyméretű, vagy nagyobbítható, kinyitható étkezőasztal ideális választás – bármilyen stílusa legyen is.

Ha a konyha kicsi, vagy a nappaliból leválasztott kis étkezőt használjuk, akkor kisebb asztal is tökéletes, persze nem árt, ha bővíthető…

De lássuk, milyen modellekkel rendezhetjük be egyszerű megjelenésű konyhánkat vagy étkezőnket! A pácolt, lakkozott tömörfából készült egyszerű asztalok kellemes, természetes árnyalatokban mindig megállják a helyüket.

Visszafogottan modern, tömör fa és MDF asztallapos változataik szintén könnyen illeszthetők egyszerű berendezésű étkezőkbe – nem mellőzik az eleganciát.

Akiknek a kinyitható, apró étkezőasztalon modernebb részletek tetszenek, akár króm lábú kisasztalt is választhatnak!

A laminált bútorlapos asztallap és a króm lábak ötvözése különleges hatást kelt – a természetesség híveinek is elnyerhetik tetszését ezek az étkezőasztalok!

A könnyed, légies megjelenést kedvelők számos kisméretű üvegasztalból választhatnak. A visszafogottabbtól a tökéletesen modern, sőt minimál stílusú üveg étkezőasztalig sok-sok elegáns és nem mindennapi modell áll rendelkezésükre.

Valószínű, hogy aki szereti a rendhagyót, az kerüli a hagyományos formákat, és sokkal szívesebben dönt például egy fekete, üveglapos, V-alakú lábbal készült étkezőasztal mellett!

Formája csalós, mert négyen kényelmesen körbeülhetik. Nincs ez másként a többi, különleges megjelenésű asztallal sem!

A nagyobb méretű, szögletes asztalokat kedveljük? Nem csak a hagyományos külsejű, de megjelenésükben mégis igen eltérő modellek közül válogathatunk – a fából készült modern étkezőasztalok vonzó, újszerű részletekkel csalogatnak, de természetesen a klasszikus modellek szerelmeseinek is bőven van miből válogatni!

Fantasztikusan elegánsak, előkelőek a faragott, lakkozott lábú, gyönyörű fa árnyalatokban, sőt, antikolt cseresznye színben rendelhető hagyományos étkezőasztalok – ebben a stílusban akár kis, kerek formájút is találunk. Megvan már az igazi?Kapcsolódó cikkek

Mindig kell: előszobafal és cipősszekrény

Mindig kell: előszobafal és cipősszekrény

Ideális pakoló és vendégfogadó...
Gyerekszobai kanapék

Gyerekszobai kanapék

Szieszta gyerek módra
Rugós matrac variációk

Rugós matrac variációk

Gondolkodjunk rugósban!
Kanapé, amin mindennap alhatunk

Kanapé, amin mindennap alhatunk

Éjjel-nappal pihenőhely!