Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Fix kialakítású kanapé, heverő

Már éppen csak a szobasarokba hiányzik egy odaillő heverő, vagy egy kisebb kanapéra van szükségünk, mely akár 1 személyes ágy is lehet? A hagyományostól a legtrendibbig bármilyen modellből választhatunk.

A szoba sarkába általában éppen passzol egy karfás, oldaltámlás heverő – gyerekek és idősek szobájába is kiváló megoldásnak bizonyulhat, de ha csak egy fix kialakítású kanapét szeretnénk, amelyen kényelmesen lehet üldögélni, mert bonellrugós vagy táskarugós ülőfelülete erre kiválóan kiképzett, a fix kanapék és heverők között válogassunk!

A rendkívül kényelmes, mindennapos alvásra használható, 1 személyes heverők bonellrugós fekvőfelületüknek köszönhetően kiváló alátámasztást, egészséges alvást biztosítanak, de nappal kanapéként is használhatóak.

Ha egy igazán elegáns modellt választunk, ne

mcsak a hálószoba, gyerekszoba vagy vendégszoba terében, hanem nappaliban is megállja a helyét.

Külön szövet adható meg a fix heverők vázának és díszpárnáinak, így remekül szobánk színvilágához igazíthatjuk a bútort.

Ágyneműtartós résszel is rendelkeznek, tehát külön tároló nem szükséges a párnáinknak, takaróinknak!

Gerincvédő– és relax zóna teszi még kényelmesebbé alvásunkat egyes modellek esetében. Sőt, a karfás heverők jobbos és balos változatban is kérhetők! 

Az idősek számára külön ajánlott modell az átlag feletti ülőmagasságú heverő: nem nehéz róla felállni.

A kisméretű, fix kanapék olvasó- és tévézős kuckónak ideálisak, de mindennapos alvásra is használhatóak – megjelenésüktől függően a nappaliban is mutatósak lehetnek.

Modern kanapé vagy heverő a vágyunk? Táskarugós változatban számos visszafogott, vagy éppen igen élénk színű modell vár ránk, fiatalos és minimalista otthonok ideális darabjai. Kárpitozottan, de akár textilbőrrel is a miénk lehetnek. Aki szereti a szögletes vonalvezetést, nem is választhat másmilyet!

Kinyithatók, kényelmes 1 személyes ággyá alakíthatók, sőt bármily hihetetlen, még ágyneműtartós részük is van. A mutatós, gyerekszobába is ideális szivacsos kanapé viszont csak vendégágynak ajánlott.Kapcsolódó cikkek

Hab matrac variációk

Hab matrac variációk

Habosat az ágykeretbe!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Na de milyen is egy jó konyha?
Matracok gyermekméretben

Matracok gyermekméretben

Gyerkőcmatrac: kisebbet és kényelmeset!
Álló lámpa változatok

Álló lámpa változatok

A hangulatfény megteremtője