Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Fix kialakítású kanapé, heverő

Már éppen csak a szobasarokba hiányzik egy odaillő heverő, vagy egy kisebb kanapéra van szükségünk, mely akár 1 személyes ágy is lehet? A hagyományostól a legtrendibbig bármilyen modellből választhatunk.

A szoba sarkába általában éppen passzol egy karfás, oldaltámlás heverő – gyerekek és idősek szobájába is kiváló megoldásnak bizonyulhat, de ha csak egy fix kialakítású kanapét szeretnénk, amelyen kényelmesen lehet üldögélni, mert bonellrugós vagy táskarugós ülőfelülete erre kiválóan kiképzett, a fix kanapék és heverők között válogassunk!

A rendkívül kényelmes, mindennapos alvásra használható, 1 személyes heverők bonellrugós fekvőfelületüknek köszönhetően kiváló alátámasztást, egészséges alvást biztosítanak, de nappal kanapéként is használhatóak.

Ha egy igazán elegáns modellt választunk, ne

mcsak a hálószoba, gyerekszoba vagy vendégszoba terében, hanem nappaliban is megállja a helyét.

Külön szövet adható meg a fix heverők vázának és díszpárnáinak, így remekül szobánk színvilágához igazíthatjuk a bútort.

Ágyneműtartós résszel is rendelkeznek, tehát külön tároló nem szükséges a párnáinknak, takaróinknak!

Gerincvédő– és relax zóna teszi még kényelmesebbé alvásunkat egyes modellek esetében. Sőt, a karfás heverők jobbos és balos változatban is kérhetők! 

Az idősek számára külön ajánlott modell az átlag feletti ülőmagasságú heverő: nem nehéz róla felállni.

A kisméretű, fix kanapék olvasó- és tévézős kuckónak ideálisak, de mindennapos alvásra is használhatóak – megjelenésüktől függően a nappaliban is mutatósak lehetnek.

Modern kanapé vagy heverő a vágyunk? Táskarugós változatban számos visszafogott, vagy éppen igen élénk színű modell vár ránk, fiatalos és minimalista otthonok ideális darabjai. Kárpitozottan, de akár textilbőrrel is a miénk lehetnek. Aki szereti a szögletes vonalvezetést, nem is választhat másmilyet!

Kinyithatók, kényelmes 1 személyes ággyá alakíthatók, sőt bármily hihetetlen, még ágyneműtartós részük is van. A mutatós, gyerekszobába is ideális szivacsos kanapé viszont csak vendégágynak ajánlott.Kapcsolódó cikkek

Bőr ülőgarnitúra: luxus és kényelem

Bőr ülőgarnitúra: luxus és kényelem

Ne engedjünk a bőrből!
Dohányzóasztal figurákkal, műkőből

Dohányzóasztal figurákkal, műkőből

Extravagáns asztal kell? Figurás a megoldás!
Kókusz-latex matrac kínálat

Kókusz-latex matrac kínálat

Ha azt a plusz még fokoznánk is…
Fogast, tükröt, szobainast!

Fogast, tükröt, szobainast!

Velük lesz igazán praktikus a tér!
Fotellel nyugalomba!

Fotellel nyugalomba!

Egy kis relaxálás a sarokban