Fejléc scriptblokk

Fix kialakítású kanapé, heverő

Már éppen csak a szobasarokba hiányzik egy odaillő heverő, vagy egy kisebb kanapéra van szükségünk, mely akár 1 személyes ágy is lehet? A hagyományostól a legtrendibbig bármilyen modellből választhatunk.

A szoba sarkába általában éppen passzol egy karfás, oldaltámlás heverő – gyerekek és idősek szobájába is kiváló megoldásnak bizonyulhat, de ha csak egy fix kialakítású kanapét szeretnénk, amelyen kényelmesen lehet üldögélni, mert bonellrugós vagy táskarugós ülőfelülete erre kiválóan kiképzett, a fix kanapék és heverők között válogassunk!

A rendkívül kényelmes, mindennapos alvásra használható, 1 személyes heverők bonellrugós fekvőfelületüknek köszönhetően kiváló alátámasztást, egészséges alvást biztosítanak, de nappal kanapéként is használhatóak.

Ha egy igazán elegáns modellt választunk, nemcsak a hálószoba, gyerekszoba vagy vendégszoba terében, hanem nappaliban is megállja a helyét.

Külön szövet adható meg a fix heverők vázának és díszpárnáinak, így remekül szobánk színvilágához igazíthatjuk a bútort.

Ágyneműtartós résszel is rendelkeznek, tehát külön tároló nem szükséges a párnáinknak, takaróinknak!

Gerincvédő– és relax zóna teszi még kényelmesebbé alvásunkat egyes modellek esetében. Sőt, a karfás heverők jobbos és balos változatban is kérhetők! 

Az idősek számára külön ajánlott modell az átlag feletti ülőmagasságú heverő: nem nehéz róla felállni.

A kisméretű, fix kanapék olvasó- és tévézős kuckónak ideálisak, de mindennapos alvásra is használhatóak – megjelenésüktől függően a nappaliban is mutatósak lehetnek.

Modern kanapé vagy heverő a vágyunk? Táskarugós változatban számos visszafogott, vagy éppen igen élénk színű modell vár ránk, fiatalos és minimalista otthonok ideális darabjai. Kárpitozottan, de akár textilbőrrel is a miénk lehetnek. Aki szereti a szögletes vonalvezetést, nem is választhat másmilyet!

Kinyithatók, kényelmes 1 személyes ággyá alakíthatók, sőt bármily hihetetlen, még ágyneműtartós részük is van. A mutatós, gyerekszobába is ideális szivacsos kanapé viszont csak vendégágynak ajánlott.


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Könyvespolcból sosem elég!

Könyvespolcból sosem elég!

Ami a lakásból nem hiányozhat!
Konyhában partner: a konyhabútor

Konyhában partner: a konyhabútor

Társunk a főzésben!
Komód- és kisszekrény választék

Komód- és kisszekrény választék

Vigyük akár kettesével!
Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Emeletes és galériaágy: fekhely, kuckó, játéktér!