Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Kókusz-latex matrac kínálat

…válasszunk kókusz-latex matracot! Már ránézésre is mutatósak, de rendeltetési helyükön, vagyis az ágykeretben különösen jól szolgálnak. Lássuk, hogy miért!

Minden vágyunk az igazán pihentető, egészséges alvás? Régóta keresünk olyan matracot, amely ezt biztosítaná?

A számos ágybetét-fajta között megakadhat a szemünk a ránézésre is mutatós kókusz-latex matracokon. Az édesség-rajongóknak bizonyára egy finom süti jut eszébe egy-egy kókuszrost-csíkkal készült matrac láttán…nos, amilyen szépek, éppen olyan jók is!

A pontrugalmas latex mennyei kényelmet biztosít mindennapos alvásra; emellett több modell is kényelmi zónákkal van ellátva. De nemcsak ezekkel a jó tulajdonságokkal szolgálnak a matracok.

Találunk olyan kókusz-latex matracot, amely nemcsak kényelmes, hanem forgatható is: ha időnként keményebb felületen aludnánk, csak elég megfordítanunk.

Sok más matrachoz hasonlóan alvási szokásaink szintén lényegesek abban, melyik ágybetétet választjuk. Azoknak, akik leginkább mindenhogyan alszanak éjszakánként, a lágy vagy félkemény latex matracok ajánlottak kókuszmerevítéssel, míg a lágy Latex Comfort változat az oldalt alvók igényeit elégíti ki elsősorban.

A réteges szerkezet garantálja a minden alváspozícióban tökéletes alátámasztást, kerüljön az ágybetét akár a hálószoba, akár a vendégszoba ágyába. Aki a tökéletes kényelemmel bíró, természetes anyagokból készült matracokat szereti, annak a kókusz-latex matracok kiválóak lesznek. A latex alapanyag pontrugalmassága mellett antiallergén is.

Az ágybetéteket alap matracszövettel kérhetjük, vagy akár speciális, hideg-és melegtartó huzatokkal – bármilyen is az idő, jó szolgálatot tesznek! Sőt, az ágybetétek egyedi méretben is a miénk lehetnek.Kapcsolódó cikkek

Gyerekszobai kanapék

Gyerekszobai kanapék

Szieszta gyerek módra
Fából, bútorlapból készült dohányzóasztalok

Fából, bútorlapból készült dohányzóasztalok

Praktikus és szép: felszolgáló a nappaliban
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Na de milyen is egy jó konyha?
Gyermek forgószék kínálat

Gyermek forgószék kínálat

Ide a forgószékemmel!
Konyhában partner: a konyhabútor

Konyhában partner: a konyhabútor

Társunk a főzésben!