Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Elemes gyerekszoba bútor választék

Egységes és mutatós gyerekszobát szeretnénk, lehetőleg minél előbb? Elemes bútorokkal jól járunk. Rögtön meglesz minden egyben, ami a lurkó birodalmába kell!

Az elemes bútorok segítségével nemcsak a nappali, a hálószoba vagy az étkező terét alkothatjuk meg gyorsan és egységesen. A gyerekszoba ugyanúgy kiváló „terep” ahhoz, hogy azonos stílusban készült bútorokkal rendezzük be, ráadásul általában kisebb helyiségről van szó, melyben nem árt a praktikusság!

Időt és energiát takarítunk meg, ha az elemes gyerekszoba bútor-kínálatból válogatunk.

Legyen lányunk vagy fiunk, egy vagy több gyerkőc, a hozzá illő stílust könnyen kiválaszthatjuk – és ha már megvan a kívánt stílus és szín, nem lesz gondunk arra, hogy vajon találunk-e hasonlót mindenből.Az elemes bútorcsaládok a legfontosabb bútorokat mind tartalmazzák.

Mert mi szükséges egy gyerekszobába? Amíg a gyermek pici, a kiságy mellett a pelenkázó komód és a gardrób fontos számunkra, esetleg polcokkal kiegészülve.

Ám ha már nagyobbacska, szüksége lesz méretesebb gyerekágyra, komódokra, pakolókra, tárolószekrényekre és természetesen íróasztalra, könyvespolcra. A gyerekszobai bútorok emeletes ágyat is tartalmazhatnak, ha ilyet szeretnénk, válasszuk ezt a szobaberendezést!

Jó szolgálatot tehet az egységes megjelenésű, egyszerű ifjúsági szekrénysor sötét színben, világos frontokkal vagy valamilyen szép fa árnyalatban – így fiúk és lányok szobájába is illik. Igaz ez a többi elemes gyerekszoba bútorra is.

Vannak kifejezetten lányos modellek – így például a juhar alapszínű, narancssárga fiókjaival vonzó elemes bútorcsalád, de kifejezetten fiúknak valók is, így a tengerészkék frontrészekkel készült változat, ám olyat is bőven találunk, amelyet mindkét nem értékelni fog. A zöld vagy a lime sárga és fehér ajtókkal, fiókokkal feldobott elemes bútorok nemcsak fiatalosak, vidámak is!

Nem hiányoznak természetesen a komolyabb megjelenésű bútorok sem, a felnőttesebb környezetet kedvelő csemetéknek! Ideje választani!Kapcsolódó cikkek

Helyet, hangulatot sarokétkezővel!

Helyet, hangulatot sarokétkezővel!

A sarok, amit nehéz otthagyni
Fenyő gardróbszekrény variációk

Fenyő gardróbszekrény variációk

A fenyő, ami elnyeli a ruhát…
Kókuszmatrac variációk

Kókuszmatrac variációk

Kókuszréteggel még jobbat aludni