Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Bőr ülőgarnitúra: luxus és kényelem

Sokan vannak a bőr rajongói! Ők azok, akik elképzelni sem tudnak másmilyen ülőgarnitúrát nappalijukba, csakis valódi bőrt. Lássuk, miből választhatnak!

Egy bőr ülőgarnitúrába belehuppanni – igazi élmény! Ezek a rendkívül szép, modernségükben is elegáns ülőgarnitúrák nemcsak mennyei kényelemmel, hanem a luxus érzésével is elhalmoznak bennünket. Elég csak rájuk nézni, már megjelenésre is hívogatnak!

Ha van elég helyünk a szobában, hogy egy valódi bőr ülőgarnitúra érvényesülhessen, válasszuk bátran az elemes változatokból, a 3 1 1 vagy 3 2 1 összeállítású modellek közül – egy vagy két fotellel, igény szerint.

Ezek az elegáns bútorok a nekik megfelelő méretű térben mutatnak a legjobban – no és az sem árt, ha harmonizálnak környezetükkel!

Amennyiben egy kisebb szobába vagy térbe keresünk bőr ülőgarnitúrát, válasszunk bőrből sarokkanapét! Ugyanolyan kényelemmel és eleganciával szolgál, mint elemes társai!

A nőiesebb, krémszínű vagy fehér modelleket szeretjük? Vagy mindig a sötétebb, bordó, esetleg fekete árnyalatokra esküdtünk?

Akár a klasszikus ülőgarnitúrák a kedvenceink, akár valami igazán izgalmas, modern darabra vágyunk, megtaláljuk az otthonunkba illőt.

A modern vagy minimál terekbe tökéletes, szögletesebb vonalvezetésű valódi bőr ülőgarnitúrák mellett egyszerűbb megjelenésű bőrgarnitúrák közül is válogathatunk. A hagyományos modellek eleganciáját például egyaránt szeretik idősek és fiatalok.

Egy valódi bőr ülőgarnitúra kisegít akkor is, ha vendéget szeretnék fogadni és éjszakára fekhelyre van szüksége - mivel többségük ágyneműtartós és kinyitható vendégágynak, akár több személy is elalhat rajtuk. Mindennapos alvásra viszont nem alkalmasak.

A nappali igazi éke lehet egy valódi bőr ülőgarnitúra – már csak dönteni kell, melyik legyen az igazi!Kapcsolódó cikkek

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Emeletes és galériaágy: fekhely, kuckó, játéktér!
Kókusz-latex matrac kínálat

Kókusz-latex matrac kínálat

Ha azt a plusz még fokoznánk is…
Gyermek- és ifjúsági ágykeret típusok

Gyermek- és ifjúsági ágykeret típusok

Ahogy a csemete szeretné...
Kanapé vendégágy funkcióval

Kanapé vendégágy funkcióval

A mi kanapénk, a vendég ágya
Helyet, hangulatot sarokétkezővel!

Helyet, hangulatot sarokétkezővel!

A sarok, amit nehéz otthagyni