Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Bőr ülőgarnitúra: luxus és kényelem

Sokan vannak a bőr rajongói! Ők azok, akik elképzelni sem tudnak másmilyen ülőgarnitúrát nappalijukba, csakis valódi bőrt. Lássuk, miből választhatnak!

Egy bőr ülőgarnitúrába belehuppanni – igazi élmény! Ezek a rendkívül szép, modernségükben is elegáns ülőgarnitúrák nemcsak mennyei kényelemmel, hanem a luxus érzésével is elhalmoznak bennünket. Elég csak rájuk nézni, már megjelenésre is hívogatnak!

Ha van elég helyünk a szobában, hogy egy valódi bőr ülőgarnitúra érvényesülhessen, válasszuk bátran az elemes változatokból, a 3 1 1 vagy 3 2 1 összeállítású modellek közül – egy vagy két fotellel, igény szerint.

Ezek az elegáns bútorok a nekik megfelelő méretű térben mutatnak a legjobban – no és az sem árt, ha harmonizálnak környezetükkel!

Amennyiben egy kisebb szobába vagy térbe keresünk bőr ülőgarnitúrát, válasszunk bőrből sarokkanapét! Ugyanolyan kényelemmel és eleganciával szolgál, mint elemes társai!

A nőiesebb, krémszínű vagy fehér modelleket szeretjük? Vagy mindig a sötétebb, bordó, esetleg fekete árnyalatokra esküdtünk?

Akár a klasszikus ülőgarnitúrák a kedvenceink, akár valami igazán izgalmas, modern darabra vágyunk, megtaláljuk az otthonunkba illőt.

A modern vagy minimál terekbe tökéletes, szögletesebb vonalvezetésű valódi bőr ülőgarnitúrák mellett egyszerűbb megjelenésű bőrgarnitúrák közül is válogathatunk. A hagyományos modellek eleganciáját például egyaránt szeretik idősek és fiatalok.

Egy valódi bőr ülőgarnitúra kisegít akkor is, ha vendéget szeretnék fogadni és éjszakára fekhelyre van szüksége - mivel többségük ágyneműtartós és kinyitható vendégágynak, akár több személy is elalhat rajtuk. Mindennapos alvásra viszont nem alkalmasak.

A nappali igazi éke lehet egy valódi bőr ülőgarnitúra – már csak dönteni kell, melyik legyen az igazi!Kapcsolódó cikkek

Fenyő gardróbszekrény variációk

Fenyő gardróbszekrény variációk

A fenyő, ami elnyeli a ruhát…
Étkezőgarnitúra a konyhába

Étkezőgarnitúra a konyhába

Enni, beszélgetni mellette a legjobb!
Szabadtéri étkezőgarnitúrák

Szabadtéri étkezőgarnitúrák

Üljünk ki a szabadba – lesz is mire!
Rugós matrac variációk

Rugós matrac variációk

Gondolkodjunk rugósban!
Komód- és kisszekrény választék

Komód- és kisszekrény választék

Vigyük akár kettesével!