Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Kis helyre kiváló: sarokülőgarnitúra

Praktikus, de szemrevaló megoldásra vágyunk a nappaliba vagy a gyerekszobába? Olyan ülőgarnitúrát szeretnénk, amely helytakarékos, de épp elég ülőhellyel szolgál? Válasszunk sarokülőgarnitúrát.

Nem minden lakásban van elegendő vagy megfelelő hely egy elemes ülőgarnitúra számára – ha azonban nincs is szükségünk méretes ülőhelyre, elég, ha mi magunk kényelmesen el tudunk nyújtózni a garnitúrán, esetleg 3-4 vendéget leültethetünk rá, a sarokülőgarnitúra számunkra ideális választás.

Mi kell hozzá? Egy üresen álló sarok, ahol remekül berendezhetjük nappalinkat.

A nekünk tetsző sarokülőgarnitúra elé csak egy dohányzóasztal szükségeltetik, máris kész a csevegő-, pihenősarok, amelyet akár alvásra is használhatunk!

A legkülönbözőbb mutatós sarokkanapé fajták állnak rendelkezésünkre, olyan stílusban, amilyen leginkább otthonunkhoz illik.

Az egyszerű és szemrevaló sarokülőgarnitúra-választékban megtaláljuk a kárpitozott, jobbos vagy balos változatban rendelhető, díszpárnás modelleket, melyeknek vázát és párnáit is kérhetjük más-más szövettel.

A klasszikus kényelem hívei vagyunk? Akkor az akár valódi bőr bevonattal is kérhető, hagyományos, elegáns sarokülők fognak nekünk tetszeni.

Modern változatokban gondolkodunk? Egy szögletes vonalvezetésű, modern vagy minimál stílusú sarokülőgarnitúra nekünk való lesz: szintén többféle színben és kialakításban a miénk lehet. Némelyikhez akár puff is kapható.

Mindennapos alvásra használható modelleket is bőven találunk, ágyneműtartós résszel, amely egyébként is remek pakolófelületet nyújt. A valódi bőrben is rendelhető, elegáns sarokülők többsége ugyanakkor kinyitható, de szivacsos pótágyuk miatt inkább vendégágynak alkalmasak. Válogassunk hát a változatos megjelenésű modellek között – ha hat személy leültetésére alkalmas sarokkanapét keresünk, olyat is találni fogunk. Szavazzunk a praktikus kényelemre!Kapcsolódó cikkek

Hab matrac variációk

Hab matrac variációk

Habosat az ágykeretbe!
Tálalószekrény: dísz és segéd

Tálalószekrény: dísz és segéd

Az a bizonyos „hab a tortán”...
Kanapé, amin mindennap alhatunk

Kanapé, amin mindennap alhatunk

Éjjel-nappal pihenőhely!
Fotellel nyugalomba!

Fotellel nyugalomba!

Egy kis relaxálás a sarokban
Festés

Festés

Örök kérdés: Mi végezzük a festést vagy bízzuk rá egy mesterre?