Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Franciaágyak trópusi keményfából

Igazi, kényelem szempontjából verhetetlen, trópusi keményfa ágyra vágyunk? Akár modern, akár klasszikus típus az álmunk, itt megtaláljuk az igazit!

Nem választottunk még franciaágyat, és gondolkodóba ejt, milyen is legyen az a fekhely, mely hosszú évekig jól szolgál majd minket? Ha egy igazán strapabíró, elegáns tömör fa ágyat szeretnénk, a trópusi keményfa ágykeretek tökéletes választások lehetnek.

Ezek a gyönyörű, masszív, 2 személyes franciaágyak elsősorban klasszikus berendezésű otthonokban, hálószoba- vagy vendégszoba-térben mutatnak jól, mivel megjelenésükkel azonnal nosztalgikus hangulatot teremtenek.

A méretes fekhelyek ágykerete és ágyrácsa is tömör gumifa – kétféle modell áll rendelkezésünkre.

A visszafogottabb franciaágy változat cseresznye és dió színre pácolva lehet a miénk, az igazán királyi ágyra emlékeztető Royal típus pedig csak cseresznyében, sőt akár teljes hálószoba-berendezést is választhatunk hozzá, mivel a franciaágy egy bútorcsalád tagja.

A fiókos éjjeliszekrény különösen mutatós a trópusi keményfa ágykeret mellett elegáns lábaival!

Nem kell aggódni akkor sem, ha nem kedveljük a klasszikus berendezést. Modern és egyben elegáns a rácsos fejtámlával készült, gyönyörű, lakkozott cseresznye színű tömör fa ágykeret is, mely a 2 személyes mellett egyszemélyes változatban is kapható. Csodásan mutat akár gyerekszobában is. Válasszunk mellé ugyanolyan stílusú éjjeliszekrényt – ideális páros!Kapcsolódó cikkek

Elemes bútorokkal gyors és nagyszerű!

Elemes bútorokkal gyors és nagyszerű!

Szép összhang, egyik napról a másikra
Franciaágyak modern külsővel

Franciaágyak modern külsővel

Modern otthonba csak ilyet választhatunk...
Kanapé, amin mindennap alhatunk

Kanapé, amin mindennap alhatunk

Éjjel-nappal pihenőhely!
Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Emeletes és galériaágy: fekhely, kuckó, játéktér!