Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Franciaágyak kárpitozottan

Szeretnénk egy szép, hagyományos megjelenésű, egyszerű vagy modern ágyat, amelyhez nem feltétlenül kell külön matrac, és önmagában, kárpitozva is gyönyörűen mutat? Válasszuk ki az igazit!

Franciaágyat nem egy-két évre választunk, ezért érdemes jól meggondolni, milyen tulajdonságokkal rendelkezzen ideális fekhelyünk. Olyan 2 személyes ágyban gondolkodunk, amely magába foglalja a matracokat, sőt ágyneműtartós résszel is rendelkezik? Ugyanakkor nem kedveljük az ágytakarós változatokat?

Egy mutatós kárpitozott franciaágy vagy ágykeret lesz számunkra a megfelelő. Kényelmes, magas minőségű bonellrugós matracokkal ellátva, számos modellnél választható kárpittal, a nekünk leginkább tetsző stílusban. Sőt, akár relax zónával is felszerelve.

kárpitozott franciaágyak között is megtaláljuk az egyszerűbb megjelenésűeket – köztük a jól ismert „legyezős” fejvégűvel -, de választhatunk a hagyományos külsejű, elegáns és a kifejezetten modern, szögletes vonalvezetésű, vagy különleges megoldásokkal készült kárpitozott ágyak közül.

A 2 személyes franciaágy lehet akár karfás és oldaltámlás is, ha a kisebb ágyméret megfelel, de kellően széles modell is, amelyben két különálló matrac biztosítja a kényelmünket.

Lehet az ágyunk afrikai hangulatú vagy éppenséggel vagány, ami nemcsak érdekes kialakításában, hanem különleges színösszeállításában is megmutatkozik…A textilbőrrel kárpitozott modellek például fiatalok igazi kedvencei lehetnek!

Vannak matrac nélküli kárpitozott ágykeretek is, melyekhez magunknak kell ágybetétet választani, de előnyük, hogy ebben az esetben a matrac biztosan a számunkra legideálisabb lesz. Döntsünk a kárpitozott javára!Kapcsolódó cikkek

Kókuszmatrac variációk

Kókuszmatrac variációk

Kókuszréteggel még jobbat aludni
Fenyő íróasztal választék

Fenyő íróasztal választék

Természetes munkaasztalt!
Festés

Festés

Örök kérdés: Mi végezzük a festést vagy bízzuk rá egy mesterre?
Ágyrácsból tökéleteset!

Ágyrácsból tökéleteset!

Ha már csak egy ágyrács kellene...