Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Étkezőgarnitúra a konyhába

Az étkezőgarnitúra sokszor remek helyszín az evésen kívül a társalgáshoz is – ne csak helyre és stílusra, de a létszámra tekintettel is érdemes választani!

A konyha vagy a nappaliban kialakított ebédlő terében az étkezőgarnitúra a főszereplő! Nehéz lenne kényelmesen elfogyasztani az ételt nélküle – akár kicsi, akár nagy, mindenképp fontos szerepe van a helyiségben. Bezsúfolni nem érdemes, ezért mindig a helyhez mérten válasszunk étkezőgarnitúra típust.

S hogy mit vegyünk még figyelembe? Ha az ebéd után rendszerint még az asztalnál beszélget a család, vagy gyakran szokásunk vendégeket fogadni, egy méretes, kinyitható étkezőasztalra lesz szükségünk, amely köré akár nyolc-tízen is elférnek.

Egy kis konyha mutatós lesz egy egyszerű megjelenésű, tömör fa székekkel körülvett asztallal, amely azonban szükség esetén nagyobbítható is.

Kisebb helyiségekbe az egyszerűbbek mellett modern és különleges étkezőgarnitúra-típusokat is találunk – négy székkel és érdekes megjelenésű étkezőasztallal. Lehet az tömör fa vagy bútorlapos – sőt, nagyon mutatósak az üvegasztalok is, hozzájuk illő, krómozott acél vázas étkezőszékekkel!

Szép számmal találkozunk modern és egyben elegáns garnitúrákkal, melyeket az egyedi, dekoratív, magas támlás székek és a stílust követő asztal tesz különlegessé. Minimál, de visszafogottan modern terekbe egyaránt megtaláljuk az igazit. Nem marad hoppon az sem, aki valami egészen különös, fiatalos modellt szeretne a konyhába: válasszon áttetsző étkezőgarnitúrát propilén vázzal!

Nosztalgikus, hagyományos berendezésű konyha vagy nappali esetén a klasszikus modellek, a gyönyörű, elegáns, sőt, antikolt kerek, ovális vagy négyszögletes asztalok, melyek még nagyobbíthatók is, valódi teret adnak az ebédekhez és a jó hangulatú társalgáshoz. Mellettük csodásan hatnak a klasszikus stílusú, díszített étkezőszékek, elegáns kárpitjukkal! Ezeket az asztalokat különösen kiegészíthetjük zsúrkocsival, de minden modellhez hasznos kisbútor!Kapcsolódó cikkek

Franciaágyak modern külsővel

Franciaágyak modern külsővel

Modern otthonba csak ilyet választhatunk...
Matracok gyermekméretben

Matracok gyermekméretben

Gyerkőcmatrac: kisebbet és kényelmeset!
Elemes bútorokkal gyors és nagyszerű!

Elemes bútorokkal gyors és nagyszerű!

Szép összhang, egyik napról a másikra
Nappali

Nappali

Az élet-tere: a nappali