Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Kényelemkirály: elemes ülőgarnitúra

Mi jellemez egy ideális nappalit? Bármilyen is a stílus, a mutatós szekrénysor és az ülőgarnitúra nem hiányozhat. Elemes változatban szolgál a legtöbb hellyel – válasszuk ki az igazit!

Hogy milyen lesz a szoba berendezése, az sokban függ a nappali méretétől. Egy kis lakásba vagy egy-, kétszemélyes háztartásba nyilván szükségtelennek bizonyulhat egy méretes ülőgarnitúra, ám ha sűrűn jönnek vendégek, mindjárt más a helyzet!

Számos otthonban gyűlik össze gyakran a család, átjönnek a barátok, esetleg ott is alszik egy-két ember. Az elemes ülőgarnitúra tagadhatatlan előnye a mérete, amely lehetővé teszi, hogy akár nyolcan is körülüljék a dohányzóasztalt ünnepekkor, születésnapon, bulin.

Akár az egyszerűbb megjelenésű, a kifejezetten klasszikus vagy a modern ülőgarnitúrák a kedvenceink, különféle felállásban választhatjuk őket.

Lehet, hogy háromszemélyes kanapé és két fotel a legcélszerűbb, ahogyan az is, hogy egy fotel mellé két- és háromszemélyes kanapét szeretnénk.

A helynek és igényeknek megfelelően érdemes választani, 3 2 1-es vagy 3 1 1-es összeállításból.

Természetesen stílustól függetlenül vannak kinyitható és nem nyitható modellek. A fix vagy csak vendégágynak használható, ágyneműtartós elemes ülőgarnitúra-választék van többségben, de akad akár mindennapos alvásra alkalmas modell is – elsősorban a táskarugós design ülőgarnitúrák között.

Egy elemes ülőgarnitúra nemcsak helyet követel, egyenesen uralja is a teret! Szeretjük a hagyományos, elegáns, dísztűzéses modelleket? Idősek és fiatalok ugyanúgy kedvelik őket, többféle világos és sötét változat is van belőlük.

Az egyszerű megjelenésű, mégis mutatós, kárpitozott, számos szövettel választható elemes ülőgarnitúrákból is van bőven kínálat. Akár régies hatású, görgős lábú ülőgarnitúránk is lehet! Főként a modern és minimalista stílusú otthonokba illenek viszont a design garnitúrák, a szögletes vonalvezetésű modellek. Mindenki megtalálja a kedvére valót, érdemes jól körülnézni!Kapcsolódó cikkek

Gyerekszoba

Gyerekszoba

Hogyan is rendezzük be ideálisan?
Vákuummatrac variációk

Vákuummatrac variációk

A matrac vákuummal az igazi!
Bőr ülőgarnitúra: luxus és kényelem

Bőr ülőgarnitúra: luxus és kényelem

Ne engedjünk a bőrből!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

... lépésről lépésre!
Alaprajz készítés egyszerűen

Alaprajz készítés egyszerűen

Néhány tipp, hogy egyszerű legyen!