Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Igazán praktikusan berendezett gyerekszobára vágyunk? Akkor olyan ágyat érdemes választanunk, amelyen akár két lurkó is elfér, sőt az ágy játéktérré is alakítható.

Gyerekszobába mutatós, helytakarékos és praktikus megoldás a vágy? Legyen az tömör fenyő emeletes ágy! Ideális módja annak, hogy egy helyen elférjen két gyermek, alul és felül – miközben a létrával felszerelt, kuckószerű ágyat akár a játéktérbe is be lehet vonni! A lurkók fantáziája végtelen, ezért seperc alatt búvóhely, házikó készülhet az emeletes fekhelyből…

Az egyszerű megjelenésű tömör fa emeletes ágyak mellett bútorlapos, kissé modernebb vonalú modelleket is választhatunk.

Az ágykeret alatt kiváló kiegészítés az ágyneműtartós fiók, így a takarókon, párnákon kívül a játékok is jól elférnek ebben a gyerekbútorban.

Még egyszerűbb a csemete dolga, ha galériaágy áll a szobában: a tetején kényelmesen lehet aludni, az aljában azonban tökéletes pakoló rész vagy kuckó rendezhető be.

Az ágykeretekhez nemcsak jobbra vagy balra szerelhető létra áll rendelkezésre, hanem számos más, a játékot megkönnyítő kiegészítő: ágy alá építhető változatos szekrények, fiókos szekrények és polcok, sőt csúszda is. Színes függönyökkel még élethűbb játszóházat varázsolhatunk a galériaágy alá.

Az emeletes ágyak és a galériaágyak természetes megjelenése tökéletes egy vidám gyerekszoba terébe – ha azt szeretnénk, hogy a fekhely egyben élmény is legyen – no és maradjon elég tér a szobában, szavazzunk ezekre a praktikus gyerekbútorokra!Kapcsolódó cikkek

Fürdőszoba

Fürdőszoba

Ebben a művészetektől, iparágaktól, emberektől teli világban, már minden lehetséges.
Gardróbszekrény: a tárolás királya

Gardróbszekrény: a tárolás királya

A ruhanemű mutatós elrejtője