Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Fenyő íróasztal választék

A természetesség hívei vagyunk? Rendezzük be a munkasarkot, tanulósarkot is ennek jegyében: természetesen fenyő íróasztallal!

A fenyő szerelmeseinek nem kell bemutatni ezeknek a kellemes, barátságos megjelenésű, természetes bútoroknak az előnyeit. Bármelyik helyiségben meghitt és otthonos hangulatot teremtenek, így akkor is nyugodtan bevethetjük őket, ha munkáról, tanulásról van szó!

fenyő íróasztalok, számítógépasztalok kivált jól mutatnak a szobában, ha annak berendezése eleve fenyő, de a fenyőbútor megjelenésű bútorok mellett is hangulatosak lehetnek.

Masszív, jól kihasználható asztalok ezek: valamennyi író- és számítógépasztal egyben, hiszen ha asztali gépünk van, a kihúzható billentyűzettartóval és az asztalhoz rendelhető monitortartóval kényelmesen kialakíthatjuk a munkasarkot, ám ha laptopon dolgozunk, vagy nem használunk számítógépet, egyszerű íróasztalként is beválik ez a mutatós fenyő kisbútor.

Sokféle kialakításban a miénk lehet – ha sok a pakolnivaló, érdemes az egyik oldalon polccal és fiókokkal, a másikon pedig csukható ajtóval és fiókkal ellátott változat mellett döntenünk.

Kevesebb hellyel szolgál, de érdekesen kialakított, aszimmetrikus asztallapjával igen vonzó a fiókos részt csak egyik oldalon tartalmazó fenyő íróasztal. Jobbos és balos változatban is kérhető. Praktikus és mutatós az egyenes asztallappal, alatta pedig két oldalt elhelyezett, egy ajtós és egy fiókos résszel készült modell is – válogassunk igény szerint!

Az asztalok olajozott színben kaphatók és a munka- illetve tanulóasztal mellett irodai asztalként is funkcionálhatnak. Ha egy igazán otthonos munkahely kell…



Kapcsolódó cikkek

Milyen a jó étkezőasztal?

Milyen a jó étkezőasztal?

Étkezéshez és traccspartikhoz...
Elemes gyerekszoba bútor választék

Elemes gyerekszoba bútor választék

Egyből kész a gyerekszoba!
A színek jelentése

A színek jelentése

Neked melyik szín a kedvenced?
Franciaágyak modern külsővel

Franciaágyak modern külsővel

Modern otthonba csak ilyet választhatunk...