Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Hálószoba

Alvás akkor a legpihentetőbb, ha a zavarótényezőket kerüljük.

Fontos az ágy mérete. A kétszemélyes ágyak 140 cm szélesnél kezdődnek. De minél szélesebb, annál kényelmesebb. A hossza átlagosan 2 méter, de aki ennél is magasabb, annak érdemes hosszabb ágyat keresnie, csináltatnia.

A legtöbb hálószobához nem csatlakozik egy gardróbszoba, így a szobán belül a falmentén kell megoldani a ruhák tárolását. Érdemes beépített, azaz padlótól plafonig érő szekrényt keresni. Ha még a falhoz is nagyon hasonlít, akkor olyan, mint ha ott se lenne.

Ha vállfás ruhákhoz, szükséged van 60 cm mély szekrényre, így nem gyűrődnek egy könnyen és a vállfa is befér. A magasságot a leghosszabb ruhához szoktuk igazítani. A cipőknek legalul alakítsatok ki helyet, hogy ne koszolódjanak a tiszta ruhák. A fehérneműket, mint szoktuk fiókba tároljuk, ennek elég a 45 cm-es mélység.

Ha tetőtérben van a hálószoba, akkor is lehetőség van a gardróbszekrény kialakítására. Rengeteg beépíthető gardróbszekrény rendszer van már napvilágon, amelynek ajtajai alkalmasak az ilyen kialakításra. Lehet nyíló, vagy tolóajtós is. A leválasztott sarkok alkalmasak a kevesebbet használt holmik elrejtésére, mint például a tartalék ágynemű, vagy a bőröndök tárolására. Az ilyen dolgokat felülre helyezzétek, ahol kevésbé vannak útban, hiszen úgysem kell minden nap használni.Kapcsolódó cikkek

Konyhában partner: a konyhabútor

Konyhában partner: a konyhabútor

Társunk a főzésben!
Gyermek forgószék kínálat

Gyermek forgószék kínálat

Ide a forgószékemmel!
Könyvespolcból sosem elég!

Könyvespolcból sosem elég!

Ami a lakásból nem hiányozhat!
Szabadtéri étkezőgarnitúrák

Szabadtéri étkezőgarnitúrák

Üljünk ki a szabadba – lesz is mire!
Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

Vegyük sorban a szobákat...