Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Franciaágyak klasszikus külsővel

Ilyen az, amikor a nosztalgiát nemcsak a gondolataink teremtik meg, hanem maga a bútor is – egy klasszikusan elegáns franciaággyal a régi idők hangulatát csempésszük a hálószobába.

Ha mindig is odavoltunk a hagyományos bútorokért, egy gyönyörű klasszikus stílusú franciaágynak nem fogunk tudni ellenállni! Ezek a többféle kialakításban kapható ágykeretek elbűvölően szépek: meg is adják a módját a pihenésnek!

A 2 személyes klasszikus ágykeretek közül abszolút kiemelhető a bútorlapos, antikolt modell, csodás, patinázott dió színben – igazi masszív, vaskos „jelenség”, amelyben biztonságban érezzük magunkat!

A franciaágy mellett további hálószoba-bútorokat is válogathatunk ebből az elemes bútorcsaládból.

Kissé visszafogottabb hagyományos változat a sötét alma színű, elegáns ágykeret, hozzáillő fiókos szekrénnyel.

Vannak azonban kifejezetten légies, mégis klasszikus megjelenésű, antikolt cseresznye színű modellek is, tömör fa vázzal és kovácsoltvas elemekkel, díszítésekkel, amelyek mindegyik ágyon másként helyezkednek el.

Ha úgy tetszik, akár a teljes fejtámla és lábvég is lehet kovácsoltvasból, rendkívül mutatós látvány! Az antikolt cseresznye szín pedig kiválóan passzol a fekete kovácsoltvas részekhez.

Ezekhez az ágykeretekhez is találunk hozzájuk való éjjeliszekrényt, amelyek tökéletesen kiegészítik őket. Elláthatjuk a hálószoba mellett a vendégszobát is egy méretes, kényelmes, klasszikus ággyal – élmény lesz a nálunk alvók számára is! Kellemes pihenést!Kapcsolódó cikkek

Kanapé vendégágy funkcióval

Kanapé vendégágy funkcióval

A mi kanapénk, a vendég ágya
Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Emeletes és galériaágy: fekhely, kuckó, játéktér!
Matracvédő és párna választék

Matracvédő és párna választék

Védelmet és mutatós párnát!
Konyhában partner: a konyhabútor

Konyhában partner: a konyhabútor

Társunk a főzésben!
Mielőtt bútort vennél

Mielőtt bútort vennél

Pár jótanács!