Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Franciaágyak klasszikus külsővel

Ilyen az, amikor a nosztalgiát nemcsak a gondolataink teremtik meg, hanem maga a bútor is – egy klasszikusan elegáns franciaággyal a régi idők hangulatát csempésszük a hálószobába.

Ha mindig is odavoltunk a hagyományos bútorokért, egy gyönyörű klasszikus stílusú franciaágynak nem fogunk tudni ellenállni! Ezek a többféle kialakításban kapható ágykeretek elbűvölően szépek: meg is adják a módját a pihenésnek!

A 2 személyes klasszikus ágykeretek közül abszolút kiemelhető a bútorlapos, antikolt modell, csodás, patinázott dió színben – igazi masszív, vaskos „jelenség”, amelyben biztonságban érezzük magunkat!

A franciaágy mellett további hálószoba-bútorokat is válogathatunk ebből az elemes bútorcsaládból.

Kissé visszafogottabb hagyományos változat a sötét alma színű, elegáns ágykeret, hozzáillő fiókos szekrénnyel.

Vannak azonban kifejezetten légies, mégis klasszikus megjelenésű, antikolt cseresznye színű modellek is, tömör fa vázzal és kovácsoltvas elemekkel, díszítésekkel, amelyek mindegyik ágyon másként helyezkednek el.

Ha úgy tetszik, akár a teljes fejtámla és lábvég is lehet kovácsoltvasból, rendkívül mutatós látvány! Az antikolt cseresznye szín pedig kiválóan passzol a fekete kovácsoltvas részekhez.

Ezekhez az ágykeretekhez is találunk hozzájuk való éjjeliszekrényt, amelyek tökéletesen kiegészítik őket. Elláthatjuk a hálószoba mellett a vendégszobát is egy méretes, kényelmes, klasszikus ággyal – élmény lesz a nálunk alvók számára is! Kellemes pihenést!Kapcsolódó cikkek

A színek jelentése

A színek jelentése

Neked melyik szín a kedvenced?
Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Melyik legyen?
Tv-állványt külön is vehetünk!

Tv-állványt külön is vehetünk!

Ha a tévé eddig nem kapott helyet…
Bőr ülőgarnitúra: luxus és kényelem

Bőr ülőgarnitúra: luxus és kényelem

Ne engedjünk a bőrből!
Fenyő komód változatok

Fenyő komód változatok

A komód se maradhat ki