Fejléc scriptblokk

Franciaágyak klasszikus külsővel

Ilyen az, amikor a nosztalgiát nemcsak a gondolataink teremtik meg, hanem maga a bútor is – egy klasszikusan elegáns franciaággyal a régi idők hangulatát csempésszük a hálószobába.

Ha mindig is odavoltunk a hagyományos bútorokért, egy gyönyörű klasszikus stílusú franciaágynak nem fogunk tudni ellenállni! Ezek a többféle kialakításban kapható ágykeretek elbűvölően szépek: meg is adják a módját a pihenésnek!

A 2 személyes klasszikus ágykeretek közül abszolút kiemelhető a bútorlapos, antikolt modell, csodás, patinázott dió színben – igazi masszív, vaskos „jelenség”, amelyben biztonságban érezzük magunkat!

A franciaágy mellett további hálószoba-bútorokat is válogathatunk ebből az elemes bútorcsaládból.

Kissé visszafogottabb hagyományos változat a sötét alma színű, elegáns ágykeret, hozzáillő fiókos szekrénnyel.

Vannak azonban kifejezetten légies, mégis klasszikus megjelenésű, antikolt cseresznye színű modellek is, tömör fa vázzal és kovácsoltvas elemekkel, díszítésekkel, amelyek mindegyik ágyon másként helyezkednek el.

Ha úgy tetszik, akár a teljes fejtámla és lábvég is lehet kovácsoltvasból, rendkívül mutatós látvány! Az antikolt cseresznye szín pedig kiválóan passzol a fekete kovácsoltvas részekhez.

Ezekhez az ágykeretekhez is találunk hozzájuk való éjjeliszekrényt, amelyek tökéletesen kiegészítik őket. Elláthatjuk a hálószoba mellett a vendégszobát is egy méretes, kényelmes, klasszikus ággyal – élmény lesz a nálunk alvók számára is! Kellemes pihenést!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Bőr ülőgarnitúra: luxus és kényelem

Bőr ülőgarnitúra: luxus és kényelem

Ne engedjünk a bőrből!
Nappaliba ideális szekrénysorok

Nappaliba ideális szekrénysorok

Mindennek megvan benne a helye...
Lakberendezési stílusok

Lakberendezési stílusok

Neked melyik jön be?
Dohányzóasztal figurákkal, műkőből

Dohányzóasztal figurákkal, műkőből

Extravagáns asztal kell? Figurás a megoldás!
Mindig kell: előszobafal és cipősszekrény

Mindig kell: előszobafal és cipősszekrény

Ideális pakoló és vendégfogadó...