Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Dohányzóasztal figurákkal, műkőből

Olyan dohányzóasztalra vágyunk, amilyen csak kevés nappaliban látható? Az extravagáns bútorok gazdái általában nem mindennapi emberek – ha mi is vonzódunk ezekhez, megtaláltuk a nekünk való asztalt!

Nem kedveljük az egyszerű megjelenésű bútorokat, különösen a nappaliban, a fogadóhelyiségben nem szeretnénk, ha az összkép mellőzné az extravaganciát? Akkor nekünk olyan dohányzóasztal kell, amely egész biztosan nem található meg minden második háztartásban: üvegasztal, figurás törzzsel!

Különleges megjelenést ad a légies hatású asztallap ötvözése a masszív alsó résszel, nem beszélve a figurákról. Hogy mi tartja az asztallapot, csak rajtunk múlik! Mi vonz minket a leginkább?

Szeretjük a tenger élővilágát? Többféle, kisebb-nagyobb delfines üvegasztal közül választhatunk. A természetet csempésznénk be a szobába, különleges formában? Válasszuk a fatörzs alapú asztalt.

India világa, a titokzatos Kelet csábít bennünket?

Az elefántos üvegasztal jó döntés lehet számunkra, de ha például a lovakat kedveljük, lófejes vagy lovak hajtotta, gladiátor szekeres dohányzóasztal mellett is élhetjük mindennapjainkat!

Nem hiányoznak a párducos, tigrises modellek sem, de ha azt szeretnénk, hogy egy meztelen hölgy szobra tartsa üvegasztalunkat, szintén több választási lehetőség áll előttünk!

Tarthatja az asztalunk lapját egy emberi kéz vagy akár Stan és Pan is.

A figurás dohányzóasztalok mellett azonban műkő dohányzóasztalok közül is válogathatunk, melyek hangulatukkal az ókori Görögországba vagy Egyiptomba repítenek bennünket.

A figurás- és a műkő dohányzóasztalok anyaga festett műgyanta, ezért arra is van lehetőségünk, hogy kültérben helyezzük el őket. Rendkívül mutatósak és egyediek, bent és kint egyaránt! Szavazzunk rájuk!Kapcsolódó cikkek

Fali lámpa variációk

Fali lámpa variációk

Gyerekálmok őrzői: mesehősös fali lámpák
Helyet, hangulatot sarokétkezővel!

Helyet, hangulatot sarokétkezővel!

A sarok, amit nehéz otthagyni
Fenyő íróasztal választék

Fenyő íróasztal választék

Természetes munkaasztalt!
Gardróbszekrény: a tárolás királya

Gardróbszekrény: a tárolás királya

A ruhanemű mutatós elrejtője
Hálószoba

Hálószoba

A hálószoba pihenésre és alvásra való, mint ahogy azt a neve is jelzi.