Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Összhang fenyő előszobabútorokkal

Jól jönne néhány hasznos kiegészítő az előszobába? A kellemes megjelenésű fabútorok és fenyő bútorok mellé csakis fenyőből választhatunk…!

Az előszoba igazi fogadó helyiség, ahol a praktikusság éppoly fontos, mint a megjelenés. Természetes, hangulatos és egyben funkcionális előszobabútorok szerezhetők be ebbe a helyiségbe is tömör fenyőből: egyszerű és barátságos megjelenésük önmagában is vonzó – legyen fenyőből a cipőspolcunk, az akasztónk vagy a ruhafogasunk, de az esernyőtartó és a tükör sem maradhat ki!

Ha nincs szükségünk nagyobb méretű, tömérdek cipő elhelyezésére alkalmas cipősszekrényre, egy fenyő cipőspolc is tökéletesen elég és mutatós lesz az előszoba terében. Hiányzik egy egyszerű, de nagyszerű, strapabíró fogas?

Fenyőből kaphatunk. Az álló ruhafogas mellett azonban praktikus, masszív kalaptartós akasztót is választhatunk, amelyre szépen elfér sorjában akár hat kabát is.

Az akasztóra, de egy külön esernyőtartóba is rakhatjuk ernyőinket: mindig kéznél lesznek az előszoba terében, jövet-menet!

Jól esik leülni cipőhúzás közben? Szerezzünk be egy kényelmi szempontból ideális, de pakolásra is alkalmas fenyő ülőpadot! Nem foglal sok helyet, ülőlapja felhajtható és remek pakolórekeszt rejt!

Fenyő bútorok mellé fenyő tükör dukál. Szögletes és ívelt keretűt is választhatunk, tetszés szerint.

A tömör fenyő előszobabútorok olajozott vagy natúr lakkozott változatban lehetnek a miénk, így az sem jelenthet gondot, ha már meglevő, régebbi fenyőbútorok mellé szeretnénk illeszteni őket. Kellemes válogatást!Kapcsolódó cikkek

Kell egy jó éjjeliszekrény!

Kell egy jó éjjeliszekrény!

Mindig jól jöhet egy éjjeliszekrény...
Fényt ide! Asztali lámpák

Fényt ide! Asztali lámpák

Ha a központi fény nem elég...
Válasszunk puffot, ülőkét!

Válasszunk puffot, ülőkét!

Kicsi helyen, praktikusan!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

... lépésről lépésre!