Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Összhang fenyő előszobabútorokkal

Jól jönne néhány hasznos kiegészítő az előszobába? A kellemes megjelenésű fabútorok és fenyő bútorok mellé csakis fenyőből választhatunk…!

Az előszoba igazi fogadó helyiség, ahol a praktikusság éppoly fontos, mint a megjelenés. Természetes, hangulatos és egyben funkcionális előszobabútorok szerezhetők be ebbe a helyiségbe is tömör fenyőből: egyszerű és barátságos megjelenésük önmagában is vonzó – legyen fenyőből a cipőspolcunk, az akasztónk vagy a ruhafogasunk, de az esernyőtartó és a tükör sem maradhat ki!

Ha nincs szükségünk nagyobb méretű, tömérdek cipő elhelyezésére alkalmas cipősszekrényre, egy fenyő cipőspolc is tökéletesen elég és mutatós lesz az előszoba terében. Hiányzik egy egyszerű, de nagyszerű, strapabíró fogas?

Fenyőből kaphatunk. Az álló ruhafogas mellett azonban praktikus, masszív kalaptartós akasztót is választhatunk, amelyre szépen elfér sorjában akár hat kabát is.

Az akasztóra, de egy külön esernyőtartóba is rakhatjuk ernyőinket: mindig kéznél lesznek az előszoba terében, jövet-menet!

Jól esik leülni cipőhúzás közben? Szerezzünk be egy kényelmi szempontból ideális, de pakolásra is alkalmas fenyő ülőpadot! Nem foglal sok helyet, ülőlapja felhajtható és remek pakolórekeszt rejt!

Fenyő bútorok mellé fenyő tükör dukál. Szögletes és ívelt keretűt is választhatunk, tetszés szerint.

A tömör fenyő előszobabútorok olajozott vagy natúr lakkozott változatban lehetnek a miénk, így az sem jelenthet gondot, ha már meglevő, régebbi fenyőbútorok mellé szeretnénk illeszteni őket. Kellemes válogatást!Kapcsolódó cikkek

Fali lámpa variációk

Fali lámpa variációk

Gyerekálmok őrzői: mesehősös fali lámpák
Mielőtt bútort vennél

Mielőtt bútort vennél

Pár jótanács!
Franciaágyak modern külsővel

Franciaágyak modern külsővel

Modern otthonba csak ilyet választhatunk...
Kanapé, amin mindennap alhatunk

Kanapé, amin mindennap alhatunk

Éjjel-nappal pihenőhely!
A tartósság mérőszáma

A tartósság mérőszáma

A Martindale szám