Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Franciaágyak ágytakarósan

Ha szeretjük a mutatós franciaágyakat, amelyeknek megjelenését könnyű a szobánkhoz igazítani, sőt beágyazni sem szükséges minden nap, nekünk találták ki az ágytakarós változatokat.

Rohanó világban élünk, reggeli teendőink közé bizony nem gyakran fér bele a teljes beágyazás! Ez különösen kellemetlen lehet, ha a franciaágy szem előtt van, hazaérve váratlan vendégeket találunk otthon, és restellkednünk kell a megvetett ágy miatt.

Az ilyen esetekre (is) ideális választás az ágytakarós franciaágy, amelyet nem szükséges minden nap beágyazni – elég az ágyneműt lefedni a mutatós ágytakaróval, az összhatás máris rendezett!

Ezek a 2 személyes ágyak nemcsak praktikusak, csinosak is!

Mutatós párnázott fejtámla tartozik hozzájuk és mindegyik modell magába foglal ágyneműtartós részt – az ágy egyszerűen felnyitható és igazán könnyű belepakolni.Ráadásul matracot sem kell vennünk hozzájuk, mert azok eleve az ágyban vannak.

A kárpitozott, ágytakarós franciaágyak bonellrugós matracainak kényelmét egyes modelleknél gerincvédő- vagy relax zóna fokozza: egészséges alátámasztást biztosít mindennapos alvásra!

Nemcsak többféle méretben, hanem más-más szövettel is kérhetjük ezeket az ágyakat: lehet különböző és ízlésünknek leginkább megfelelő színű a fejtámla, a betét, az alsó rész és az ágytakaró is.

Sőt, ha járnak az ágyhoz, a díszpárnák külsejét is mi határozzuk meg! Nem kérdés tehát, hogy praktikus és szép franciaágyunk olyan lehet, amilyet csak megálmodtunk, tökéletesen passzolva a hálószoba vagy éppen a vendégszoba terébe. Tervezzük meg fekhelyünket!Kapcsolódó cikkek

Pihentető masszázsfotelek, relax fotelek

Pihentető masszázsfotelek, relax fotelek

Relax fotel – valódi társ a pihenésben!
Fotellel nyugalomba!

Fotellel nyugalomba!

Egy kis relaxálás a sarokban
Álló lámpa változatok

Álló lámpa változatok

A hangulatfény megteremtője
Puffos dohányzóasztalok

Puffos dohányzóasztalok

Akár a japánoknál...
Válasszunk puffot, ülőkét!

Válasszunk puffot, ülőkét!

Kicsi helyen, praktikusan!