Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Franciaágyak ágytakarósan

Ha szeretjük a mutatós franciaágyakat, amelyeknek megjelenését könnyű a szobánkhoz igazítani, sőt beágyazni sem szükséges minden nap, nekünk találták ki az ágytakarós változatokat.

Rohanó világban élünk, reggeli teendőink közé bizony nem gyakran fér bele a teljes beágyazás! Ez különösen kellemetlen lehet, ha a franciaágy szem előtt van, hazaérve váratlan vendégeket találunk otthon, és restellkednünk kell a megvetett ágy miatt.

Az ilyen esetekre (is) ideális választás az ágytakarós franciaágy, amelyet nem szükséges minden nap beágyazni – elég az ágyneműt lefedni a mutatós ágytakaróval, az összhatás máris rendezett!

Ezek a 2 személyes ágyak nemcsak praktikusak, csinosak is!

Mutatós párnázott fejtámla tartozik hozzájuk és mindegyik modell magába foglal ágyneműtartós részt – az ágy egyszerűen felnyitható és igazán könnyű belepakolni.Ráadásul matracot sem kell vennünk hozzájuk, mert azok eleve az ágyban vannak.

A kárpitozott, ágytakarós franciaágyak bonellrugós matracainak kényelmét egyes modelleknél gerincvédő- vagy relax zóna fokozza: egészséges alátámasztást biztosít mindennapos alvásra!

Nemcsak többféle méretben, hanem más-más szövettel is kérhetjük ezeket az ágyakat: lehet különböző és ízlésünknek leginkább megfelelő színű a fejtámla, a betét, az alsó rész és az ágytakaró is.

Sőt, ha járnak az ágyhoz, a díszpárnák külsejét is mi határozzuk meg! Nem kérdés tehát, hogy praktikus és szép franciaágyunk olyan lehet, amilyet csak megálmodtunk, tökéletesen passzolva a hálószoba vagy éppen a vendégszoba terébe. Tervezzük meg fekhelyünket!Kapcsolódó cikkek

Kanapé vendégágy funkcióval

Kanapé vendégágy funkcióval

A mi kanapénk, a vendég ágya
Összhang fenyő előszobabútorokkal

Összhang fenyő előszobabútorokkal

Hogy a fenyőt az előszobából se hiányoljuk…
Kanapét dizájnosan!

Kanapét dizájnosan!

Trendi, modern, és cseppet sem kényelmetlen!
Hab matrac variációk

Hab matrac variációk

Habosat az ágykeretbe!
Alaprajz készítés egyszerűen

Alaprajz készítés egyszerűen

Néhány tipp, hogy egyszerű legyen!